Ανοιχτό το κέντρο αστέγων στο Ηράκλειο λόγω κακοκαιρίας

Ο Δήμος Ηρακλείου ανακοίνωσε πως λόγω της έντονης κακοκαιρίας που αναμένεται την επόμενη εβδομάδα, το Κέντρο Αστέγων, το οποίο βρίσκεται στη Λεωφόρος Ικάρου, απέναντι από την ΣΕΑΠ, θα παραμείνει ανοιχτό από την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021, για όσους θέλουν να προστατευτούν από τις καιρικές συνθήκες.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Δήμου: «Ο Δήμος Ηρακλείου ενημερώνει ότι, εξαιτίας της έντονης κακοκαιρίας που αναμένεται την επόμενη εβδομάδα, το Κέντρο Αστέγων (Λεωφόρος Ικάρου, απέναντι από την ΣΕΑΠ) θα παραμείνει ανοιχτό από την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021, για όσους θέλουν να προστατευτούν από τις καιρικές συνθήκες.

Υπενθυμίζεται ότι το Κέντρο Αστέγων του Δήμου λειτουργεί έτσι κι αλλιώς καθημερινά, με δυνατότητα διανυκτέρευσης, απλώς κατά την διάρκεια των έκτακτων καιρικών φαινομένων, δεν απαιτούνται διαδικασίες εισόδου.

ADVERTISING

Άστεγος που επιθυμεί να διανυκτερεύσει στο Κέντρο Αστέγων, μπορεί να μεταβεί στον χώρο, χωρίς προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία.

Επίσης, οι πολίτες, που διαπιστώνουν περιπτώσεις αστέγων οι οποίοι χρήζουν βοήθειας μπορούν να επικοινωνούν με τα παρακάτω τηλέφωνα:

• 2813 409 409 (τηλ. αιτημάτων Δ. Ηρακλείου) για την Κυριακή 14/02/2021

ADVERTISING

• 2813 409 500 (τηλ. Δημοτικής Αστυνομίας) για τις καθημερινές από 8.00 π.μ. έως 20.00 μ.μ.

• 2810 336 050 (τηλ. Κέντρου Αστέγων) για τις καθημερινές από 7.30 π.μ. έως 15.30 μ.μ.»

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content