Α. Βλαχάκης: «Ολοκληρώνεται ένα όνειρο δεκαετιών»

Το γήπεδο του Ποσειδώνα πήρε σάρκα και οστά και ο πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Βλαχάκης θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στο να δημιουργηθεί το έργο αυτό.

Μάλιστα στην ανακοίνωση του αναφέρει ότι ολοκληρώθηκε ΄ένα όνειρο δεκαετιών για τα ανατολικά Προάστεια του Ηρακλείου, ενώ κάνει λόγο πως είναι μια ευκαιρία για το μέλλον των νέων παιδιών να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Αναλυτικά όσα αναφερει: “Ολοκληρώνεται ένα όνειρο δεκαετιών των κατοίκων των ανατολικών Προαστείων και για πρώτη φορά από την ίδρυση του Δήμου και της Περιφέρειας Κρήτης δημιουργείται αθλητικό κέντρο στα ανατολικά Προάστεια και στις Πατέλες! Ευχαριστούμε όλους τους διατελέσαντες συμβούλους του Σωματείου ,τις υπηρεσίες του Δήμου μας που μας εξυπηρετούν από την πρώτη στιγμή ,τον οραματιστή κοινωνικό ευεργέτη κ Τζιράκη Μιχάλη και τέλος ένα έπαινο τιμής και εκτίμησης Στον Σταυρο Αρναουτάκη και Νίκο Συριγωνακη και στα πρόσωπα τους , και τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας για την ανταποδοτική προσφορά του δημοσίου χρήματος στην νεολαία και στο νησί μας! Ένας ακόμη Αθλητικός Πυλώνας φωτίζει από σήμερα. Το μέλλον των παιδιών μας χάρη σε σας”.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content