Στο πλευρό του Γ. Μεραμβελιωτάκη η Ε. Κοντουδάκη

Με την παράταξη «Μαζί με όραμα. Η επιλογή σου, τρόπος ζωής» του Γιώργου Μεραμβελιωτάκη θα κατέβει στις τοπικές εκλογές η Ελένη Κοντουδάκη.

Έτοιμη να παίξει… μπάλα και στις εκλογές είναι η υπεύθυνη ακαδημιών του Ρωμανού, Ελένη Κοντουδάκη, καθώς ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της στον Δήμο Χερσονήσου με τον συνδυασμό του Γιώργου Μεραμβελιωτάκη.

Η Ελένη Κοντουδάκη βρίσκεται στην ομάδα του Ρωμανού εδώ και αρκετά χρόνια, έχοντας αναλάβει την οργάνωση των ακαδημιών των «κιτρινόμαυρων», έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετική δουλειά, καταφέρνοντας μάλιστα να δημιουργήσει και ομάδα Youth League για την ομάδα της Ελιάς.

ADVERTISING

Πλέον είναι έτοιμη να κάνει ένα νέο ξεκίνημα αυτή την φορά στην πολιτική, αφού θα βρεθεί ως υποψήφια δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Μαζί με όραμα. Η επιλογή σου, τρόπος ζωής» του Γιώργου Μεραμβελιωτάκη

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο υποψήφιος Δήμαρχος ο οποίος ανέφερε: «Είναι τιμή μου, να συνεργάζομαι με νέους ανθρώπους, που μας διδάσκουν έμπρακτα την αξία του εθελοντισμού, διαθέτοντας τον χρόνο τους για το κοινό καλό και που δεν φοβούνται να εκφράσουν την αλήθεια τους ,χωρίς ενδοιασμούς και παρεκκλίσεις, μένοντας σταθεροί στα πιστεύω τους. Ελένη σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».Click to Hide Advanced Floating Content