Β. Νταμπράουσκας: «Το χειρότερο παιχνίδι του ΟΦΗ από την πρώτη μέρα που ήρθα»

Εμφανώς απογοητευμένος ο Βάλντας Νταμπράουσκας στη συνέντευξη Τύπου, ανέφερε πως ήταν το χειρότερο παιχνίδι στον πάγκο του ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε: «Πρώτα από όλα θέλω να συγχαρώ τον Αστέρα για την πρώτη νίκη που πέτυχε. Πρέπει να είμαι ειλικρινής και να πω ότι άξιζε τη νίκη, ήταν καλύτερη ομάδα από εμάς. Μετά τη νίκη που κάναμε επί του Άρη, ήρθαμε στην Τρίπολη, πήγαμε στο ξενοδοχείο και ξεχάσαμε να έρθουμε στο γήπεδο.

Από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού, όσα λέγαμε για την ενέργεια και όλα τα στοιχεία που έπρεπε να παρουσιάσαμε, δεν τα δείξαμε σε κανένα σημείο του αγώνα στο γήπεδο. Είναι δύσκολο τώρα να μιλήσουμε για το παιχνίδι, αλλά όταν γυρίσουμε πρέπει ν’ αναλύσουμε γιατί ήμασταν έτσι και είχαμε αυτήν την εικόνα, αλλά όσο μπορώ αναλαμβάνω την ευθύνη, η τακτική δεν ήταν σωστή και είναι το χειρότερο παιχνίδι που έχει κάνει ο ΟΦΗ από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα.

ADVERTISING

Βέβαια πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι μόνο το δεύτερο παιχνίδι της χρονιάς και αν θέλουμε να είμαστε καλή ομάδα , αυτό είναι ένα καλό μάθημα, πρέπει να μάθουμε από αυτό και να δούμε τα λάθη μας. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα, γνωρίζαμε πως θα έπαιζε έτσι και όσες φορές έφερε την μπάλα στην περιοχή μας, είχαν πάντα ευκαιρίες για γκολ».

 Click to Hide Advanced Floating Content