Τ. Τερζής: «Το σκορ μας αδικεί…»

Οι δηλώσεις του Απόστολου Τερζή για το ματς με τον ΟΦΗ και την ήττα του Άρη με 3-2. 

Μέγας είσαι Νέιρα! ΟΦΑΡΑ και νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στον Άρη!

ADVERTISING

Ένα σχόλιο για το παιχνίδι: «Δεχτήκαμε δύο γκολ στις αρχές του πρώτου μέρους, χωρίς να μας δημιουργήσει καμία ευκαιρία ο αντίπαλος. Τα παιδιά δεν το έβαλαν κάτω, συνέχισαν, είχαμε ευκαιρίες και δοκάρι. Στο δεύτερο μπήκαμε αποφασισμένοι να το γυρίσουμε. Ισοφαρίσαμε, κάναμε φάσεις, είχαμε δοκάρι, θέλαμε τη νίκη και το 2-3 και σε μία φάση στις καθυστερήσεις, μας βγήκε ο αντίπαλος σε κόντρα και πέτυχε το γκολ.

Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, ξέραμε ότι υπήρχε κούραση από το παιχνίδι της Πέμπτης και τα συνεχόμενα παιχνίδι, τα παιδιά σταθήκαν καλά, το σκορ μας αδικεί. Από ‘κει και πέρα, δεχτήκαμε το γκολ στις καθυστερήσεις και χάσαμε το παιχνίδι».

Για το γκολ στην πλάτη της άμυνας από μεγάλη μπαλιά: «Το γκολ που δεχτήκαμε μέσα στη Ντιναμό, το είχαμε πει και ήσασταν παρών, ήταν μία λάθος κάλυψη παίκτη που ήταν ξεκούραστος που είχε μπει να βοηθήσει γι’ αυτό. Εμείς ξεκινήσαμε και θελήσαμε να πιέσουμε ψηλά, από το πρώτα λεπτά. Να τους πιέσουμε, από ‘κει και πέρα έγινε η μεγάλη πάσα, δεν έγινε η γρήγορη κάλυψη. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο ΟΦΗ δεν μας έκανε ευκαιρίες, δεχτήκαμε δύο γκολ με τις δύο επισκέψεις του στη περιοχή μας. Το προσπαθήσαμε, δυστυχώς εκεί που πιέζαμε δεχτήκαμε το γκολ».

ADVERTISING

Ένα σχόλιο για τον Ντουκουρέ που δεν είχε δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα: «στην ευρωπαϊκή λίστα είναι συγκεκριμένοι οι κοινοτικοί ποδοσφαιριστές, στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα. Σήμερα ζήτησε αλλαγή ο ποδοσφαιριστής μας αλλαγή, μπήκε στο ημίχρονο και ήταν αρκετά καλός».Click to Hide Advanced Floating Content