ΕΓΟΗ: «Το σωματείο μας έχει βάσιμες και νόμιμες αντιρρήσεις για την διαδικασία που ακολουθεί η ΓΓΑ»

Ο ΕΓΟΗ με ανακοίνωση του ενημέρωσε πως έχει κάνει από τις 31 Δεκεμβρίου τις διαδικασίες για εγγραφή στο μητρώο, ενώ ανέφερε παράλληλα πως το σωματείο έχει βάσιμες και νόμιμες αντιρρήσεις για την διαδικασία που ακολουθεί η ΓΓΑ, παραβιάζοντας πέντε συνταγματικές διατάξεις και την Ευρωπαϊκή Συνθήκη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΓΟΗ: «Επειδή πολλά ακούγονται σχετικά με την εγγραφή του ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Ε.Γ.Ο.Η.) στο Μητρώο Αθλητικών Φορέων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, δηλώνω προς τα Μέλη και τους Φίλους του Ε.Γ.Ο.Η. ότι από
31-12-2020 έχουμε καταθέσει στην Γ.Γ.Α. την υπ’ αρίθμω 144851 Αίτηση και η Αίτησή μας βρίσκετε στην διαδικασία <Προεπισκόπησης> και ελέγχου της, Από την Γ.Γ.Α., και πρέπει να γνωρίζουν τα Μέλη μας ότι η Σημερινή Διοίκηση του Σωματείου μας εφαρμόζει τους εν ισχύει Νόμους της Ελληνικής Πολιτείας Πιστά και Πάντα, εδώ και Σχεδόν Ένα «αιώνα».

Αλλά το Σωματείο μας έχει Βάσιμες και Νόμιμες Αντιρρήσεις για την Διαδικασία του Ακολουθεί η Γ.Γ. Αθλητισμού παραβιάζοντας πέντε Συνταγματικές Διατάξεις και την Ευρωπαϊκή Συνθήκη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που έχει ενσωματωθεί στην Ελληνική Νομοθεσία.
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ε.Γ.Ο.Η.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΤΕΛΙΝΤΑΔΑΚΗΣ»

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content