Πρώτο «ξεμούδιασμα» άκρως θετικό

Το πρώτο φιλικό από την έναρξη της προετοιμασίας του πραγματοποίησε χθες ο ΑΟΤ, επικρατώντας της Φαιστού με 0-3.

Το παιχνίδι, αποτέλεσε και το ανεπίσημο ντεμπούτο του Νίκου Σουτζή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τους Τυμπακιανούς να πιάνουν καλή απόδοση στο χορτάρι, ξεδιπλώνοντας σε μεγάλο βαθμό τα όσα δουλεύονται στη προετοιμασία.

Ο νεαρός τεχνικός, έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα, με τους ποδοσφαιριστές του να βρίσκονται σε καλή κατάσταση, ενώ και ο Μεϊρέλες, μετά την έλευση του από την Πορτογαλία, έδειξε να «πατάει» καλά στον αγωνιστικό χώρο.

ADVERTISING

Η ικανότητα των ποδοσφαιριστών στο επιθετικό τρίτο, έδωσε τη δυνατότητα στον ΑΟΤ να σκοράρει τρία τέρματα, ενώ δημιούργησε και αρκετές ευκαιρίες, δείχνοντας πως υπάρχει η δυναμική για κάτι καλό στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Τα αποτελέσματα στα φιλικά δεν μετράνε, με τον Νίκο Σουτζή πάντως να βγάζει τα πρώτα συμπεράσματα από την έναρξη της προετοιμασίας, εντόπισε τα όσα χρειάζονται βελτίωση και τις επόμενες ημέρες θα δουλευτούν στις προπονήσεις, ώστε ο ΑΟΤ να είναι απόλυτα έτοιμος για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα.Click to Hide Advanced Floating Content