Μαζί Ηρόδοτος – ΙΕΚ ΑΚΜΗ για έναν ακόμη χρόνο

Ο Ηρόδοτος γνωστοποίησε με ανακοίνωση του, την επέκταση της συνεργασίας του με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος και ο μεγαλύτερος Διεθνής Εκπαιδευτικός Οργανισμός στην Ελλάδα, προσφέρουν την αποκλειστική ευκαιρία στους νέους της Κρήτης να σπουδάσουν στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο Ηράκλειο με πολύ χαμηλά δίδακτρα για νέες εγγραφές μέχρι και 15 Σεπτεμβρίου, βοηθώντας τους να κατακτήσουν τους επαγγελματικούς τους στόχους.

Η συνεργασία του Ηροδότου με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ που μέχρι τώρα προέβλεπε την αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του πρώτου για την πρακτική εκπαίδευση των σπουδαστών Προπονητικής του δεύτερου, επεκτείνεται και στην παροχή έκπτωσης 40% επί των διδάκτρων (υπό προϋποθέσεις και 50%), σε όλους τους νέους της Κρήτης για σπουδές σε όποια ειδικότητα επιθυμούν. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γενικό Διευθυντή του Ηροδότου κ. Στέλιο Σωκιανό στο τηλέφωνο 6947841180.

ADVERTISING

Μια σχέση εμπιστοσύνης
που μετρά πολλά χρόνια…

Οι δύο πλευρές έχουν μια απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία ανταποδοτικότητας, η οποία συνεχίζεται και τη νέα ακαδημαϊκή και αγωνιστική περίοδο. Οι σπουδαστές Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και πιο συγκεκριμένα οι έχοντες επιλέξει την εξειδίκευση στο Ποδόσφαιρο, επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού, για την παρακολούθηση των πρακτικών μαθημάτων τους. Ανταποδοτικά, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ παρέχει στον Ηρόδοτο έναν αριθμό υποτροφιών, τις οποίες ο σύλλογος προσφέρει -βάσει προϋποθέσεων και κριτηρίων- σε νέους που επιθυμούν να σπουδάσουν στους 14 τομείς που διαθέτει το Πιο Καινοτόμο ΙΕΚ της Ευρώπης, στην Κρήτη.

Ο κ. Βασίλης Λουλάκης, Διευθυντής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο Ηράκλειο ανέφερε σχετικά με την εκπαιδευτική συνεργασία: «Με τον Ηρόδοτο συνεργαζόμαστε εδώ και μια πενταετία και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τις εγκαταστάσεις, από τις παροχές και από την προσβασιμότητα των υποδομών του. Πρόκειται για έναν από τους πιο ιστορικούς συλλόγους του Ηρακλείου και της Κρήτης και πέραν των εξαιρετικών εγκαταστάσεων έχουμε και μια πολύ καλή επικοινωνία και συνεργασία με τους ανθρώπους του», ενώ συνέχισε επισημαίνοντας:

ADVERTISING

«Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι εκτός της Προπονητικής Ποδοσφαίρου, μέσω εκπαιδευτικών επισκέψεων, δίνεται η δυνατότητα και σε σπουδαστές άλλων ειδικοτήτων να αποκτήσουν βιωματική εξειδίκευση στις εγκαταστάσεις του Ηροδότου, όπως π.χ. οι σπουδαστές Φυσικοθεραπείας, που παρακολουθούν ζωντανά προγράμματα αποθεραπείας αθλητών. Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Π.Α.Σ.Α ΗΡΟΔΟΤΟΥ Κος Εμμανουήλ Λημναίος, τόνισε: «Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ είναι ένα από τα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ευρώπης και το μεγαλύτερο στην Ελλάδα. Εχουμε μια αγαστή συνεργασία με τους ανθρώπους του τα τελευταία πέντε χρόνια, η οποία επιθυμούμε να είναι εξίσου επιτυχημένη και την καινούργια σεζόν».

Σχετικά με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ…

Εχοντας προβεί στη μεγαλύτερη επένδυση εκπαιδευτικού ομίλου στην Ελλάδα σε προγράμματα σπουδών, εκπαιδευτικό προσωπικό και κτιριακές υποδομές και εγκαταστάσεις, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ αποτελεί τον μεγαλύτερο Οργανισμό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης στην Ελλάδα. Με διεθνή διαπιστευτήρια έχοντας ανακηρυχθεί το «Πιο Καινοτόμο ΙΕΚ της Ευρώπης» στα «Βραβεία Αριστείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποτελεί το πρώτο ΙΕΚ στην Ελλάδα που έγινε μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης ΙΕΚ (EVBB) κατέχοντας την αντιπροεδρία.

ADVERTISING

Με 17 διεθνείς διακρίσεις ποιότητας και υπεροχής και πανελλαδική παρουσία σε 9 πόλεις, στην Αθήνα, τον Πειραιά, το Ελληνικό, τη Χαλκίδα, τη Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη, το Ηράκλειο Κρήτης, τη Λάρισα και τη Ρόδο, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, προσφέρει περισσότερες από 100 δυναμικές ειδικότητες που καλύπτουν όλο το φάσμα της αγορά εργασίας. Διαθέτει το πρώτο Interactive Career Office, ένα ισχυρό πανελλαδικά δίκτυο 5.500 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων που αποτελεί τη γέφυρα των αποφοίτων του με την αγορά εργασίας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ