Β. Νταμπράουσκας: «Ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι – Όταν πονάς από τις ήττες μεγαλώνεις»

Αποστολή στην Ολλανδία: Δημοσιογραφικό Τμήμα

Η τοποθέτηση του Βάλντας Νταμπράουσκας αμέσως μετά την ολοκλήρωση του φιλικού με την Ουτρέχτη.

Ο Λιθουανός τεχνικός δήλωσε απογοητευμένος για την ήττα, τονίζοντας όπως πως όταν οι ομάδες στεναχωριούνται για τις ήττες, μεγαλώνουν. Παράλληλα τόνισε πως ήταν το καλύτερο παιχνίδι του ΟΦΗ στην προετοιμασία, μένοντας αρκετά ικανοποιημένος από τη δημιουργία ευκαιριών της ομάδας του.

Ταυτόχρονα δήλωσε ευχαριστημένος για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης ενόψει της επιστροφής του συλλόγου στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είμαι πολύ απογοητευμένος που χάσαμε, αλλά πιστεύω ότι άμα πονάς από τις ήττες μεγαλώνεις. Γι’ αυτό δεν θέλεις να χάνεις.

Πιστεύω ότι είναι το καλύτερο παιχνίδι μας στην προετοιμασία, πήγαν αρκετά πράγματα καλά. Ουσιαστικά στο press και ειδικά στις ολλανδικές ομάδες δεν τους αφήσαμε να αναπτυχθούν.

Όταν πήραμε την κατοχή είχαμε ένα θέμα και πρέπει να το δουλέψουμε γιατί στο σημερινό παιχνίδι δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες εν αντιθέση με τα δύο προηγούμενα ματς και από ατυχία δεν σκοράραμε και μετά δεχτήκαμε το γκολ.

Δεν μπορώ να πω κάτι για το γκολ παρά μόνο συγχαρητήρια στον αντίπαλο για την εκτέλεση. Πριν το γκολ αλλά και μετά είχαμε ευκαιρίες, όμως δεχτήκαμε αρκετές αντεπιθέσεις και σε μια από αυτές δεχτήκαμε το γκολ στα τελευταία 15 λεπτά είχαμε την δυνατότητα να μπούμε στο ματς ή να ισοφαρίσουμε όμως δεν το καταφέραμε και αυτό πρέπει να το δούμε πριν αρχίσει το πρωτάθλημα.

Είμαι ευχαριστημένος γιατί βελτιώσαμε την φυσική κατάσταση και τώρα γυρνάμε στην Κρήτη για να δουλέψουμε σκληρά».

Advertisement. Scroll to continue reading.

Υποστηρικτές-χορηγοί της αποστολής στην Ολλανδία, είναι οι: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαβάστε επίσης: