Μαντινάδα αφιέρωσαν οι κάτοικοι της Θύμαινας στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Είστε λεβέντης Κρητικός, τίμιο παλικάρι»

Μια μαντινάδα αφιέρωσαν στον πρώτο εν ενεργεία πρωθυπουργό, όπως είπαν, που επισκέπτεται το νησί τους οι κάτοικοι της Θύμαινας.

«Πρώτη φορά Πρωθυπουργός έρχεται στο νησί μας Κι εμείς θα σας τιμήσουμε με την συνείδησή μας. Είστε λεβέντης Κρητικός, τίμιο παλικάρι. Γι’ αυτό ο Θεός σας έδωσε αυτήν τη θεία χάρη. Εκεί ψηλά στον ουρανό βρίσκονται οι γονείς σας Θα σας προστατεύουνε σε όλη τη ζωή σας» ήταν η αφιέρωση των κατοίκων στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε το ακριτικό νησί και ήταν παρών κατά τον πρώτο εμβολιασμό στο μικρό νησί, ενός 26χρονου, ενώ αμέσως μετά εμβολιάστηκε ο 86χρονος παππούς του. Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος των κατοίκων έχει σταλεί προσωπικό από τη Σάμο ώστε να υποστηρίξει τον γιατρό του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου.

ADVERTISING

Πριν μεταβεί στο εμβολιαστικό κέντρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το δημοτικό σχολείο, όπου συνομίλησε με τη δασκάλα και τους μαθητές, ρωτώντας για τις ανάγκες τους.

Τα παιδιά ζήτησαν να επισκευαστεί το γήπεδο 5✕5 και να δημιουργηθεί παιδική χαρά. Νωρίτερα, στο λιμάνι της Θύμαινας, οι κάτοικοι του είπαν ότι πρώτη φορά βλέπουν στο νησί τους εν ενεργεία Πρωθυπουργό και του αφιέρωσαν μία μαντινάδα κατά την υποδοχή.

«Η καρδιά μας είναι πάνω από όλα στα μικρά νησιά και θα είμαστε κοντά σας», απάντησε στους ακρίτες ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Να ξέρετε είμαστε φύλακες εδώ πέρα» του είπαν από την πλευρά τους οι κάτοικοι.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Πηγή reader.gr
Click to Hide Advanced Floating Content