Κράτησε τον κορμό και έπεται… συνέχεια

Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Κώστα Φραντζέσκο, ο ΠΟΑ έχει ξεκινήσει δυναμικά τον σχεδιασμό του, ξεκινώντας με τις ανανεώσεις του βασικού κορμού.

Η αρχή έγινε το Σάββατο, με την ανανέωση των τριών «στυλοβατών» της άμυνας των Ατσαλενιωτών, με τους Νίκο Λουμπάκη, Μανώλη Δαμιανάκη και Γιώργο Χαρίτο να συνεχίζουν και τη νέα σεζόν στην ομάδα. Φυσικά η επιστροφή στην Γ’ Εθνική δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς τους δύο αρχηγούς. Φώτης Καϊμακαμούδης και Νίκος Κερμενίδης θα αγωνιστούν με τα «πράσινα» και τη νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική, αποτελώντας δύο ποδοσφαιριστές που έχουν φάει με το… κουτάλι την κατηγορία, με τον πρώτο μάλιστα να αναδεικνύεται και πρώτος σκόρερ την χρονιά του υποβιβασμού του ΠΟΑ στην Α1 ΕΠΣΗ.

Ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί. Ο στρατιώτης της ομάδας Ανδρέας Χατζηανδρέου, συμφώνησε να συνεχίσει και τη νέα σεζόν, με τον ΠΟΑ να διατηρεί στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τις απαιτήσεις και το βάρος της φανέλας του ιστορικού σωματείου.

ADVERTISING

Ο Κώστας Φραντζέκος, διατήρησε στην ομάδα και τους δύο δεξιούς οπισθοφύλακες, Μανώλη Κασσωτάκη και Τάσο Νάτο , θωρακίζοντας την δεξιά πλευρά με ποιότητα και εμπειρία. Μην ξεχνάμε και την επιστροφή του ταλαντούχου τερματοφύλακα Γιάννη Αμπατζή, ο οποίος εξαργύρωσε την εξαιρετική χρονιά του με τον Κεραυνό.

Φυσικά, οι ανανεώσεις δεν σταματούν εκεί, ενώ έρχονται σιγά σιγά και οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις, με τον ΠΟΑ να θέλει να είναι ισχυρός τη νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική, έχοντας πάντα στο μυαλό και την ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών από την ακαδημία της ομάδας.Click to Hide Advanced Floating Content