Μέσι: Στη 01:00 η φαντασμαγορική παρουσίαση του Αργεντινού στην Ίντερ Μαϊάμι

Ο Λιονέλ Μέσι ανακοινώθηκε το Σάββατο (15/7) από την Ίντερ Μαϊάμι και απομένουν μόλις λίγες ώρες για την εντυπωσιακή παρουσίασή του. Στη 01:00 τα ξημερώματα θα ξεκινήσει η εκδήλωση.

Από το Σάββατο (16/7) ο Λιονέλ Μέσι είναι κι επισήμως παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι, με το σύλλογο του MLS να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Ο Μέσι ανακοινώθηκε από την Ίντερ Μαϊάμι

Κι αφού ολοκληρώθηκε το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του Αργεντινού σταρ, πλέον απομένουν λίγες ώρες για την παρουσίασή του.

Η φαντασμαγορική εκδήλωση με τίτλο “The Unveil” (Τα Αποκαλυπτήρια) έχει προγραμματιστεί την Κυριακή (16/7) στις 18:00 και στη 01:00 ώρα Ελλάδας (17/7), με την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ να υπόσχεται μία συναρπαστική βραδιά για την υποδοχή του Μέσι.

Φυσικά, την ίδια ημέρα θα παρουσιαστεί κι ο Σέρχιο Μπουσκέτς που υπέγραψε επίσης, ενώ η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στα κανάλια της Ίντερ Μαϊάμι στο Twitter, το YouTube και το Twitch,

Ο κόσμος του MLS περιμένει με ανυπομονησία να δει τον Μέσι, με την ομάδα να αποφασίζει να προσφέρει δωρεάν τα εισιτήρια στους οπαδούς της.

Πηγή Sport24.gr
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P