Γ. Ρεμούνδος: «Είπα εύκολα το ναι – Να σκοράρω πολλά γκολ και να βοηθήσω το Ασήμι»

Για την μεταγραφή του στο Ασήμι μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Γιάννης Ρεμούνδος.

Ο έμπειρος επιθετικός μετά από μια μαγική χρονιά στην Α1 ΕΠΣΗ συμφώνησε με το Ασήμι, προκειμένου να είναι το νέο «κανόνι» του σωματείου, το οποίο έκανε την υπέρβαση και απέσπασε το ναι του.

«Βόμβα» με Ρεμούνδο στο Ασήμι!

ADVERTISING

Ο ίδιος στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στον τρόπο που τον προσέγγισαν οι άνθρωποι του Ασημίου, αλλά και για τους κοινούς στόχους που έχουν οι δύο πλευρές.

Παράλληλα ξεκαθάρισε στον κόσμο της ομάδας ότι σε κάθε παιχνίδι θα δίνει το 100% των δυνατοτήτων του προκειμένου να βοηθήσει το Ασήμι να πετύχει τον στόχο του.

ADVERTISING

Συγκεκριμένα για την επιλογή του να παίξει στο Ασήμι είπε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα αγωνιστώ με την φανέλα του Ασημίου. Είναι ένα ιστορικό σωματείο το οποίο έχει ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα και θέλουν πάντα το καλύτερο. Η απόφαση μου να πω το ναι ήταν εύκολη, αφού οι άνθρωποι με προσέγγισαν εξαιρετικά και έδειξαν ότι με θέλουν πολύ στην ομάδα. Τα θέλω μας ταιριάζουν απόλυτα οπότε είπα εύκολα το ναι».

Για τον στόχο τον δικό του και της ομάδας: «Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος εγώ θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό μέσα στο γήπεδο, ώστε να βοηθήσω την ομάδα και να αποδώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων. Θέλω να σκοράρω όσα περισσότερα γκολ μπορώ και να βοηθήσω το Ασήμι μαζί με τους νέους μου συμπαίκτες να πάει εκεί που αξίζει».

Για τον κόσμο: «Χρειαζόμαστε δίπλα μας τον κόσμο σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται και φέτος. Οι άνθρωποι δίνουν και την ψυχή τους για το Ασήμι και τους θέλουμε κοντά μας και να στηρίξουν όσο μπορούν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ