Ο κομβικός ρόλος του Στ. Μαυράκη για το ποδόσφαιρο σάλας

Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν οι εκπρόσωποι των ομάδων που έδωσαν το παρών στην συνάντηση για το ποδόσφαιρο σάλας, που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό κέντρο Αρχανών «Παλιά Ηλεκτρική» το Σάββατο 8 Ιουλίου.

Τα.. είπαν για το ποδόσφαιρο σάλας – Μεγάλο το ενδιαφέρον

ADVERTISING

Αρκετός κόσμος έδωσε το παρών, όπου ενημερώθηκαν για το ποδόσφαιρο σάλας, για το πως μπορεί να μπει στην… καθημερινότητα του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, με την πρόταση της ΕΠΣΗ να μπει στην τοπική δραστηριότητα να προκαλεί το ενδιαφέρον.

Ο προπονητής του Γιούχτα 2010 Σταύρος Μαυράκης, ανέλυσε σε όλους τους παρευρισκόμενους τι είναι το ποδόσφαιρο σάλας, τους κανόνες, τον τρόπο παιχνιδιού, με το άθλημα να μπαίνει σιγά σιγά στην τοπική πραγματικότητα, το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει πιλοτικά, τον πρώτο έτος λειτουργίας του.

Εξάλλου ο ικανός προπονητής έχει μεγάλη εμπειρία και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα για το άθλημα, έχοντας περάσει από τις εθνικές κατηγορίες, έχει αφήσει τα διαπιστευτήρια του στον χώρο, ενώ είναι ο μοναδικός στο Ηράκλειο με αναγνωρισμένο δίπλωμα στο ποδόσφαιρο σάλας.

ADVERTISING

Το άθλημα μπαίνει σιγά σιγά στην πραγματικότητα του Ηρακλείου, με τον έμπειρο τεχνικό να αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην αναγνωσιμότητα του, τον τρόπο λειτουργίας και να γίνει γνωστό στο κοινό της πόλης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ