Συνέχεια με Κ. Μιχελακάκη στην Ανάληψη – Σε επαφές με Αλ. Περογαμβράκη

Συνεχίζεται η ενίσχυση της Ανάληψης, με τον Κώστα Μιχελακάκη να αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τη φανέλα της ομάδας.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, μετά από μια εκπληκτική χρονιά με τη φανέλα του Μοχού, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του τίτλου στην Α2 ΕΠΣΗ, δεν θα συνεχίσει στο σωματείο, με την Ανάληψη να εκδηλώνει ενδιαφέρον για την απόκτηση του και μετά από συζητήσεις αποφασίστηκε να συνεργαστούν τη νέα σεζόν στην Α2 ΕΠΣΗ.

Παράλληλα, ο μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται, με τους ανθρώπους της ομάδας να βρίσκονται σε επαφές με τον Αλέξανδρο Περογαμβράκη.

Ο έμπειρος επιθετικός, δεν χρειάζεται συστάσεις, τη περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Ρούβα, ωστόσο αποχώρησε στο τέλος της σεζόν από την ομάδα της Γέργερης και βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Θρίαμβο για την έναρξη της συνεργασίας τους.

Πέρα από τον «Πέρο», η Ανάληψη συζητάει με δύο ποδοσφαιριστές, που έχουν τα κριτήρια για να αγωνιστούν ως «μικροί», με τον ένα μάλιστα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να κλείνει στις αρχές της βδομάδας.

Η Ανάληψη μέχρι στιγμής, έχει δείξει τις βλέψεις της για τη νέα σεζόν, θέλοντας να συνεχίσει την εκπληκτική πορεία της περσινής σεζόν, με τους στόχους της να είναι καθαρά πρωταγωνιστικοί. Αυτό έχει εκφράσει και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Αντώνης Καλογεράκης, σε δηλώσεις που είχε παραχωρήσει στην αρχή της καλοκαιρινής περιόδου στο ????????????????????????????????????????.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P