Αντ. Καλογεράκης: «Καταφέραμε τους στόχους μας – Τα όνειρα δεν σταματούν»

 Η Ανάληψη επέστρεψε ηχηρά στην τοπική πραγματικότητα, κατακτώντας με το… απόλυτο το πρωτάθλημα της Β1 ΕΠΣΗ, στην πρώτη χρονιά στην επιστροφή της στη δράση και πλέον άπαντες κοιτούν τη νέα σεζόν.

Πέρα από το ποδοσφαιρικό κομμάτι που είχε απόλυτη επιτυχία, με την Ανάληψη να πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις, με την ποιότητα να… ξεχειλίζει, στην ομάδα έδωσαν βάση και στις ακαδημίες και στην πρώτη της χρονιά είχε 55 νεαρούς ποδοσφαιριστές, δείγμα πως κάτι καλό γίνεται στην περιοχή.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Αντώνης Καλογεράκης, μιλώντας στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 , έκανε τον απολογισμό για τη φετινή σεζόν, δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές που συνείσφεραν σε αυτήν την επιτυχία, στον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Στιβακτάκη και στην Γαρίπα που κέρδισε τη άνοδο.

ADVERTISING

Παράλληλα, εντυπωσιάστηκε από το ήθος όλων των ομάδων στο πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε και στην νέα χρονιά, αναφέροντας πως η ομάδα θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους στην Α2 ΕΠΣΗ, με ορίζοντα την μεγαλύτερη κατηγορία του τοπικού σε δύο χρόνια.

Στους στόχους για τη νέα σεζόν είναι και η ανάπτυξη των ακαδημιών της περιοχής, ενώ ένα όνειρο το οποίος βρίσκεται στα πλάνα της διοίκησης, είναι και η δημιουργία γηπέδου, που θα ανεβάσει αρκετά την Ανάληψη, όχι μόνο σαν ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και στο κομμάτι των ακαδημιών και του αθλητισμού της ευρύτερης περιοχής της Χερσονήσου.

Ο στόχος είναι ψηλά, με την Ανάληψη όπως είχαμε αναφέρει και στην αρχή της περσινής περιόδου, να είναι πρωταγωνιστικός όχι μόνο εντός αγωνιστικών χώρων αλλά και εκτός…

ADVERTISING

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για την περσινή χρονιά και ο απολογισμός του: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια καταρχάς σε όλες τις ομάδες στο πρωτάθλημα της Β1 που αγωνίστηκαν και αυτό που μπορώ να πω είναι όλες οι ομάδες παρουσιάστηκαν με ένα ήθος και αυτό είναι πραγματικά κάτι που με εξέπληξε, καθώς δεν είχα επαφή στο παρελθόν με αυτές τις κατηγορίες.

Επίσης, θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα, στη διοίκηση και τον προπονητή της Γαρίπας, Δημήτρη Λουλουδάκη, για την άνοδο τους και πραγματικά τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, για την αξιέπαινη προσπάθεια που έκαναν.

ADVERTISING

Όσον αφορά την ομάδα της Ανάληψης, νομίζω πως ο στόχος που είχαμε θέσει εξαρχής επιτεύχθηκε και με το παραπάνω.

Όταν λέω ο στόχος, δεν ήταν μόνο το πρωτάθλημα, αλλά το να φτιάξουμε μια ομάδα από το μηδέν για να ξεκινήσουμε, το να δημιουργήσουμε μια ακαδημία ξανά, που δημιουργήσαμε με 55 παιδιά και για μένα το σημαντικότερο να φτιάξουμε μια ομάδα με καλά παιδιά, με νέα παιδιά, με χαρακτήρες, με ήθος και μια ομάδα η οποία θα είχε ήδη μια βάση παικτών που θα πρωταγωνιστήσουν στην Α2 και να έχει χτίσει ένα κομμάτι για την Α1 ΕΠΣΗ, που είναι μέσα στα σχέδια μας.

Αυτό θεωρώ ότι επιτεύχθηκε και ήταν και το σημαντικότερο για μένα, και βεβαίως αυτό συνοδεύτηκε με ένα πρωτάθλημα, με πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, με πολύ καλό ήθος που και αυτό ήταν για εμάς ζητούμενο και με μια ομάδα και έπαιξε με ποιότητα σε όλα τα ματς, κατακτώντας το πρωτάθλημα με το απόλυτο.

ADVERTISING

Τα συγχαρητήρια του: «Πάνω σε αυτό θέλω να δώσω παρά πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, πραγματικά και για το ήθος τους και για τον χαρακτήρα και το ποδοσφαιρικό κομμάτι. Εγώ είμαι υπερήφανος για αυτό που παρουσιάσαμε.

Επίσης, πολλά συγχαρητήρια στον Γιάννη Κουλούρα, τον προπονητή μας, και εκεί που θέλω να δώσω ιδιαίτερα συγχαρητήρια στον Γιάννη τον Στιβακτάκη, τον πρόεδρο της ομάδας ο οποίος θεωρώ ότι είναι από μόνος του ένας άνθρωπος ακούραστος, που έχει κάνει για πολλά χρόνια, πάρα πολλά πράγματα για το αθλητικό τομέα της Ανάληψης Χερσονήσου και ένας άνθρωπος ο οποίος κέρδισα και έναν φίλο και πραγματικά του αξίζουν όλα τα συγχαρητήρια».

Για τη νέα σεζόν, τις ακαδημίες, το μέλλον και το μεγάλο όνειρο που είναι η κατασκευή του δικού της γηπέδου: «Νομίζω ότι αναφέρθηκα ήδη, αλλά θέλω να πω ότι εμείς έχουμε χτίσει ένα βασικό κομμάτι από την προηγούμενη χρονιά. Αυτό μας δίνει θεωρώ πολλούς πόντους. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να συμπληρώσουμε με κάποια παιδιά συγκεκριμένα κομμάτια του ρόστερ, με τους ίδιους χαρακτήρες, με μικρό αριθμό παικτών και σαν άνθρωποι και αγωνιστικότητα.

Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρα να χτίσουμε μια ομάδα με νέα παιδιά, η οποία θα είναι έτοιμη να αγωνιστεί στην Α1 ΕΠΣΗ σε δύο χρόνια και φυσικά να πάρει το πρωτάθλημα στην Α2 κατηγορία.

Απλά πλέον, για να αγωνιστείς στην Α1 και να πάρεις ένα πρωτάθλημα πρέπει να είναι έτοιμη και για τη μεγαλύτερη κατηγορία. Επιτυχία θα είναι να φτιάξουμε και να συμπληρώσουμε την υπάρχουσα ομάδα και για να είμαστε έτοιμοι και για Α1 και για πρωτάθλημα.

Επίσης, μεγάλος στόχος είναι να αυξήσουμε τα παιδιά και να δώσουμε έμφαση στο χτίσιμο στην ακαδημία. Θέλω να ευχαριστήσω τα δύο παιδιά που ήταν υπεύθυνοι στην ακαδημία, που είχαν το βάρος και την ευθύνη, τον κύριο Καρδουλάκη Γιώργο και Καρδουλάκη Μιχάλη, καθώς και τον κύριο Λυριτζή που προστέθηκε μετά. Όπως είπα, στόχος είναι, αφού φυσικά ξανασυζητήσουμε, να δούμε πώς να το αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο. Αυτό μας ενδιαφέρει πάρα πολύ, γιατί αυτό είναι και το μέλλον.

Και φυσικά ο κρυφός μας πόθος, το μεγάλο μας όνειρο και φιλοδοξία, το όποιο αυτή τη στιγμή δουλεύεται, δηλαδή σαν πλάνο δουλεύεται, είναι το δικό μας γήπεδο, πού θα μπορεί να μας δώσει από μόνο του την ώθηση και να μεγαλώσουμε πάρα πολύ την ομάδα, τίς ακαδημίες και να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα, ωραία μέσα από το κομμάτι τού αθλητισμού για τα νέα παιδιά τής ανάληψης αλλά και τής ευρύτερης περιοχής τής Χερσονήσου».