«Το θέατρο του παραλόγου έχει τα όρια του – Απαιτούμε ο Ηρόδοτος να κατέβει Γ’ Εθνική»

Ανακοίνωση που ζητάει από τους παράγοντες να κατεβάσουν την ομάδα στην Γ’ Εθνική εξέδωσε το σωματείο φίλων Ηροδότου εις μνήμην του Αντώνη Καργιωτάκη.

Στην ανακοίνωση οι φίλοι του Ηροδότου απαιτούν από τους παράγοντες που βρίσκονται στην ομάδα να δηλώσουν την ομάδα στην Γ’ Εθνική, λέγοντας μάλιστα ότι το θέατρο του παραλόγου έχει και τα όρια του.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: «Το θέατρο του παραλόγου έχει και τα όρια του κύριοι. Τρεις συνεχόμενες ημέρες σας διαβάζουμε από τα ΜΜΕ γιατί βγαίνετε και όλοι να πείτε τα ίδια πράγματα, δεν σας φτάνει μόνο ο ένας. Μάλλον κύριοι ξεχάσατε ότι η ομάδα μας έχει και γραφεία και γήπεδο, αλλά και πολλούς άλλους τόπους και τρόπους που θα μπορούσατε να συναντηθείτε με τον κόσμο και να ανταλλάξετε απόψεις. Εσείς αποφασίσατε να μας ενημερώσετε από τις ειδήσεις των 21:00 ότι ο προπονητή και οι ποδοσφαιριστές που ανακοινώσατε με φωτογραφίες αποτελούν παρελθόν πριν φύγουν από τα γραφεία που επέγραψαν.

ADVERTISING

Ακούστε λοιπόν, ζήσαμε εποχή που με κλειστές τράπεζες και με -15 φτάσαμε σε σημείο να πέσουμε για ένα βαθμό, με ταξίδια απεριόριστα και χωρίς έσοδα. Μας λέτε ότι δεν μπορούμε να πάμε στην Γ’ Εθνική γιατί είναι πολλά τα έξοδα και ρωτάμε λοιπόν. Όλες οι ομάδες της Κρήτης έχουνε τόσα πολλά λεφτά που μπορούν να συμμετέχουν και ο Ηρόδοτος δεν έχει και πρέπει να γίνουμε περίγελος σε όλο τον κόσμο; Μας είπατε ότι έχετε ήδη εξασφαλίσει ένα σεβαστό ποσό για το ξεκίνημα. Τι έγινε στην πορεία; Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα απαιτούμε από όλους εσάς που λέγεστε παράγοντες του Ηροδότου και χαιρετάτε να βρείτε ΆΜΕΣΑ λύση και να κατέβουμε στην Γ’ Εθνική.

ΥΓ: Για το τοπικό και τις ακαδημίες και για να προχωρήσουν τα έργα έχουμε πολλούς. Περιμένουμε άμεσες κινήσεις δεν σας πήραμε από το αυτί να σας κάνουμε παράγοντες, εσείς το επιλέξατε να είστε στην δεύτερη μεγαλύτερη ομάδα του νησιού. Κάντε τα κουμάντα σας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ