«Κύριοι, για φέτος τελειώσαμε»

Με νέα επιστολή τους προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη οι ομάδες του 10ου ομίλου της Γ Εθνικής, ετοιμάζονται να κάνουν σαφές το γεγονός πως δεν προτίθενται να αγωνιστούν και ζητούν την ματαίωση του φετινού πρωταθλήματος.

Ένα περίπου μήνα μετά την τηλεδιάσκεψη των 16 ομάδων του 10ου Ομίλου Κρήτης Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής και την επιστολή που συνέταξαν και απέστειλαν προς την πολιτική ηγεσία της χώρας και όλους τους ποδοσφαιρικούς φορείς, οι ομάδες ετοιμάζονται να στείλουν νέα επιστολή όπου θα ζητούν την ματαίωση του φετινού πρωταθλήματος.

Στις σκέψεις των ανθρώπων της Γ Εθνικής είναι πως η χρονιά έχει ουσιαστικά…τελειώσει για φέτος και πως ενδεχόμενη επανέναρξη με τις υπάρχουσες συνθήκες θα είναι η «ταφόπλακα» για το μέλλον των σωματείων.

ADVERTISING

Πλέον λόγω της ιδιαίτερα δύσκολης οικονομικής κατάστασης ελέω της πανδημίας, οι παράγοντες των ομάδων ετοιμάζονται να καταστήσουν σαφές πως δεν επιθυμούν την επανέναρξη και πλέον μένει να δούμε αν οι...σκέψεις θα γίνουν και πράξεις και αποσταλεί τελικά η επιστολή.

Πάντως η φράση που βγαίνει από τα στόματα όλων είναι "Κύριοι, για φέτος τελειώσαμε".