Τόλης Καραφωτιάς: «Η ΑΕΚ είναι μια οικογένεια – Πιστός στα αδέλφια μου και να πάμε ένα σκαλοπάτι παραπάνω»

Ο Τόλης Καραφωτιάς θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά με τα «κιτρινόμαυρα».

Επίσημη η ανανέωση του Τόλη Καραφωτιά

ADVERTISING

Ο έμπειρος αμυντικός, ο οποίος είχε μια γεμάτη σεζόν με την ΑΕΚ τη περσινή περίοδο, καταγράφοντας 28 συμμετοχές και ένα γκολ στην Α1 ΕΠΣΗ, μίλησε στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 για την παραμονή του για ακόμη μια χρονιά στην ομάδα, έκανε τον απολογισμό της περασμένης χρονιάς, ενώ έστειλε το μήνυμα για τη συμμετοχή του ιστορικού σωματείου στο νέο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Χαρούμενος που ανανέωσα με την ομάδα που έχω ζήσει τα καλύτερα μου ποδοσφαιρικά χρόνια. Η ΑΕΚ είναι μια οικογένεια και μια οικογένεια δεν την αφήνεις εύκολα.

Αφήνουμε πίσω μια χρονιά με πολλά προβλήματα, με μεγαλύτερο το γηπεδικό, που είχε σαν αποτέλεσμα τους πολλούς τραυματισμούς που υπήρχαν έτσι ώστε η ομάδα να επηρεάζεται αρκετά αγωνιστικά.

ADVERTISING

Παρ’ όλα αυτά το μέταλλο της δεν την προδίδει ποτέ και πάντα βρίσκει τον δρόμο της, έτσι και έγινε με έναν δεύτερο γύρο πρωταθλητισμού, πήγαμε από την 14η θέση και τερματίσαμε στην 5η. Πιστός λοιπόν στα αδέλφια μου και να πάμε την ομάδας μας ένα σκαλοπάτι παραπάνω. Εύχομαι μια καλή σεζόν με όλους και πάνω από όλα με υγεία!».

 Click to Hide Advanced Floating Content