Τετ α τετ Στ. Κοζανίδη με Ερμή Ζωνιανών – «Η εκτίμηση είναι αμοιβαία»

Τον αντικαταστάτη του Νίκου Καραδάκη ψάχνουν στον Ερμή Ζωνιανών και το πρωί της Δευτέρας έγινε συνάντηση με τον Στέλιο Κοζανίδη.

Ο έμπειρος τεχνικός μετά το μικρό πέρασμα του από τον ΑΟΤ δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Μεσσαράς και οι άνθρωποι του Ερμή Ζωνιανών, είχαν μια πρώτη επαφή με τον ίδιο προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν αναφορικά με την επόμενη ημέρα του σωματείου στην Γ’ Εθνική και τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στο θέμα. Άλλωστε ο Στέλιος Κοζανίδης είναι γνωστός στους ανθρώπους της ομάδας, αφού έχει περάσει και σαν παίκτης και σαν προπονητής.

ADVERTISING

Ο Στέλιος Κοζανίδης μίλησε στο ???????????????????????????????????????? για την συνάντηση λέγοντας: «Είναι μια ομάδα πολύ γνωστή σε εμένα καθώς έχω περάσει και ως ποδοσφαιριστής και ως παίκτης. Η αγάπη και η εκτίμηση που έχω εγώ προς την ομάδα και τους ανθρώπους είναι μεγάλη όπως επίσης και αυτοί για εμένα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ