Λευκάδα: Υποδοχή ηρώων για την αποστολή του Τηλυκράτη (pics)

Η νύχτα έγινε μέρα και βάφτηκε στα χρώματα του Τηλυκράτη στην είσοδο της Λευκάδας.

Δεκάδες φίλαθλοι με βεγγαλικά και πυροτεχνήματα περίμεναν να φτάσει στην πλωτή γέφυρα το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του Τηλυκράτη, της ομάδας που έγραψε ιστορία σήμερα με την άνοδό της στην Super League 2.

Και όταν λίγο μετά τις 12 εμφανίστηκε το πούλμαν βεγγαλικά, φωτοβολίδες, κροτίδες ξύπνησαν την Λευκάδα. Η πόλη με επικεφαλής το δήμαρχο υποδέχτηκε την αποστολή.

ADVERTISING

Μπροστά ο πρωτεργάτης , Ανδρέας Πανατζιαράς με το κύπελο στα χέρια και βαθιά συγκινημένος… Η ξύλινη γέφυρα που είχε φωτιστεί με τα χρώματα του Τηλυκράτη, πλημμύρισε σαμπάνιες. Το σύνθημα ” Τηλυ ζω στη Β να σε δω” άλλαξε και έγινε “Τηλυ ζω στην Α να σε δω”, και η χαρά έφτασε μέχρι τον ουρανό όπου τα βεγγαλικά έπεφταν για ώρα.

Ο Τριαντάφυλλος είχε δακρύσει αφού μετά τα όσα πέρασαν ήρθε η δικαίωση, ο Ξενοφών Βεργίνης πνίγηκε στις αγκαλιές δεχόμενος τις ευχαριστίες του Τηλυκράτη για την προσφορά του, ο αντιπεριφερειάρχης, που στο κοντινό παρελθόν φορούσε τη φανέλα του Τηλυκράτη αγκαλιαζόταν με τους συμπαίκτες του και η βραδιά της μέθης από την ιστορική αυτή επιτυχία κράτησε για ώρα.

Δείτε φωτογραφίες από το ilefkada:

ADVERTISINGClick to Hide Advanced Floating Content