Δ. Στειακάκης: «Μεγάλη τιμή να είμαι στα ηνία του ΠΑΟΚ, να τιμήσουμε την ιστορία της ομάδας»

Το πρώτο μήνυμα του Δευκαλίωνα Στειακάκη ως πρόεδρος του ΠΑΟ Κρουσώνα.

Με ανάρτηση του ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΚ ανέφερε πως είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο να αναλάβει τον προεδρικό θώκο, ενώ φυσικά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Κώστα Μπουμάκη.

Παράλληλα έδωσε το μήνυμα για τη νέα σεζόν, λέγοντας πως θέλει η νέα χρονιά να είναι καλή σε αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο, με έμφαση στην ανάδειξη νέων παιδιών.

ADVERTISING

Αναλυτικά όσα έγραψε: «Μετά από ενάμιση χρόνο στα διοικητικά του ΠΑΟ Κρούσωνα και με την άριστη συνεργασία που είχαμε όλοι μαζί μέσα στο ΔΣ του συλλόγου, καθώς και τις δυο τελευταίες επιτυχημένες χρονιές της παρουσίας μου, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Κυπέλλου, η πρόταση για μένα να είμαι στα ηνία του ΠΑΟΚ για την επόμενη αγωνιστική χρονιά από τον Πρόεδρο είναι μεγάλη τιμή.

Εύχομαι να μπορέσουμε να τιμήσουμε την ιστορία του ΠΑΟΚ και να έχουμε αντίστοιχα μια πολύ καλή χρονιά αγωνιστικά, οργανωτικά, με νέες ιδέες και θέληση και να δώσουμε κίνητρο στα νέα παιδιά αυτό που πρέπει και οφείλουμε. 

Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο για την τιμή που μου έκανε και του εύχομαι ολόψυχα να πετύχει τους στόχους του στις νέες επαγγελματικές κινήσεις που του ανοίγονται. Ευχαριστώ πολύ»Click to Hide Advanced Floating Content