Μεγάλο και επεισοδιακό «διπλό» για τον Ερμή Ζωνιανών

Ο Ερμής Ζωνιανών πέρασε από την Γκορυτσά, επικρατώντας του Απόλλων Ποντίων με 2-3, σε ένα άκρως επεισοδιακό παιχνίδι με τρεις αποβολές, δοκάρια και πέναλτι! 

11/06/2023 17:00
6η αγωνιστική

ADVERTISING

Τα πρώτα λεπτά το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τον Ερμή Ζωνιανών να είναι πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες κυρίως με τον Κουκούλη, ωστόσο αυτός που βρήκε δίχτυα ήταν ο Κασαπάκης στο 35ο λεπτό, για το 0-1 του ημιχρόνου.

Οι Ρεθυμνιώτες μπήκαν με πάθος στην επανάληψη και μέσα σε τέσσαρα λεπτά βρήκαν δύο τέρματα, με τους Μπαμπουλάκη αρχικά στο 60′ από την άσπρη βούλα και τον Κουκούλη στο 63′ για το 0-3. Όμως η πολυπόθητη διαφορά των τριών γκολ δεν διατηρήθηκε, με τον Απόλλων Ποντίων να μειώνει στο 80′ με τον Φραγκόπουλο, ενώ το παιχνίδι διακόπηκε στη συνέχεια για ένταση μεταξύ των παικτών, με τον διαιτητή να αποβάλει τον Γκαβζίδη από τους γηπεδούχους και τους Ξηρό και Σκουτέλη από τους φιλοξενούμενους!

Ο Ερμής συνέχισε με εννέα, ο Απόλλων με 10, με τον Ερμή στο 94′ να έχει δοκάρι με τον Μπαμπουλάκη, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Απόλλων διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με τον Κουσίδη. Ο Ερμής την τελευταία αγωνιστική θέλει μόνο νίκη κόντρα στο Χαϊδάρι στα Ζωνιανά, ενώ του κάνει και η ισοπαλία, αν ηττηθεί ο δεύτερος Ατρόμητος Πειραιά κόντρα στον αδιάφορο Γρανίτη στα Χανιά.

ADVERTISING

ΔΗΜΟΦΙΛΗ