Α. Βασιλόγιαννης: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι ξανά στα Χανιά»

Ο Αντρέας Βασιλόγιαννης ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα των Χανίων και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ομάδας, μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του.

Ανακοίνωσαν Βασιλόγιαννη τα Χανιά

ADVERTISING

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, εξέφρασε την ευχαρίστηση του που επέστρεψε στην ομάδα των Χανίων, ενώ αναφέρθηκε στη συνέχεια στην διοίκηση της ομάδας, στο προπονητικό επιτελείο, αλλά και στους ποδοσφαιριστές των Κρητικών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι ξανά εδώ στα Χανιά, είναι γνώριμο το περιβάλλον για εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ανήκω πλέον σε αυτή την οικογένεια και γνωρίζω ότι υπάρχει πολύ καλό κλίμα. Ο πρόεδρος και η διοίκηση κάνουν μεγάλη προσπάθεια έτσι ώστε το ποδοσφαιρικό τμήμα να λειτουργεί ομαλά, συν τοις άλλοις υπάρχει μεγάλη εμπειρία από τον προπονητή τον κ. Βοσνιάδη αλλά και τον κ. Μυροφορίδη για να είμαστε οι παίκτες όσο καλύτερα μπορούμε προετοιμασμένοι για τον κάθε αγώνα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Εκτός από αυτό υπάρχει ένα πολύ καλό σύνολο από ποδοσφαιριστές που είναι το πολύ σημαντικό κομμάτι. Εύχομαι υγεία και να υπάρχει και τύχη μέσα στην ομάδα ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας».