Συγκινεί στο αντίο του ο Γ. Χατζησεβαστός: «Δεν πρόλαβα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου – Να υπάρχει η ομάδα, στη μνήμη του προέδρου»

Ο Γιάννης Χατζησεβαστός αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία του Πόρου. έπειτα από έναν χρόνο παρουσίας.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο GRANDSPORT για αυτή του την απόφαση, με τα λόγια του για τον πρόεδρο του Πόρου που έφυγε πριν λίγες ημέρες από τη ζωή να συγκινούν. Παράλληλα δήλωσε πως αν η ομάδα δεν είχε το βραχνά του -6 δεν θα είχε υποβιβαστεί, ενώ φεύγει με ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα, ευχόμενος η ομάδα του Πόρου να υπάρχει, καθώς με αυτό τον τρόπο ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης θα βρίσκεται σε κάθε κερκίδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Είναι μια δύσκολη στιγμή, όχι γιατί φεύγω από τον Πόρο, αλλά είναι παράξενο το συναίσθημα. Θέλω να ευχαριστήσω έναν άνθρωπο που δεν είναι πλέον ανάμεσά μας, τον πρόεδρο μας. Δυστυχώς, δεν πρόλαβα να του εκφράσω την μεγάλη μου ευγνωμοσύνη για τη συνεργασία, την υποστήριξή του και το θάρρος που επέδειξε αναλαμβάνοντας τις διοικητικές ευθύνες της ομάδας μας. Δεν θα ξεχάσω την αγάπη του για τον Πόρο, για τους παίκτες και τους φιλάθλους, αλλά και για εμάς, την προπονητική ομάδα.

ADVERTISING

Αυτό, όμως, που θα μείνει βαθιά χαραγμένο στη μνήμη μου είναι η ειλικρίνεια, η αξιοπιστία και η ευαισθησία του να βοηθήσει όλους όσους είχαν ανάγκη, είτε ανήκουν στο χώρο μας είτε όχι. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Αντώνη Μαρκάκη και όλη τη διοίκηση του Πόρου. Φυσικά, ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, τον Μάνο Μαρκάκη, τον Βαγγέλη Κερέτζη, τον Γιώργο Σπανάκη, τον Μιχάλη Στρίτζη, τους φροντιστές μας Σωτήρη και Μαρίνο, τους φιλάθλους μας και βέβαια όλους τους ποδοσφαιριστές που για μένα ήταν 100% επιτυχημένη η πορεία τους, γιατί όπως είχε αναφέρει και ο πρόεδρος μας… με τους 6 πόντους μέσα στο γήπεδο η ομάδα είχε σωθεί! Όλοι καταλαβαίνουν πώς είναι να παίζεις με -6 από την αρχή του πρωταθλήματος, με την πλάτη στον τοίχο.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες τους, να είναι καλά και να τον θυμούνται, καθώς και μια ευχή στους διοικούντες του Πόρου… στη μνήμη του προέδρου, να υπάρχει η ομάδα, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα υπάρχει σε κάθε γήπεδο, σε κάθε αγώνα, σε κάθε κερκίδα ο πρόεδρος Γιάννης Ασσαριωτάκης! Είμαι τυχερός που σε γνώρισα, πρόεδρε. Καλό σου ταξίδι!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ