Συνεχίζει «κυανόλευκος» και ο Βασ. Πλουσής!

Με δυναμικό τόνο συνεχίζεται ο σχεδιασμός του ΑΟΑΝ για την νέα σεζόν, με τον Βασίλη Πλουσή να μένει και τη νέα σεζόν στην ομάδα του Αγίου Νικολάου!

Ο 37χρονος αμυντικός θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν με τη φανέλα με το «μπλε αστέρι», με τον ΑΟΑΝ να συνεχίζει το χτίσιμο του ρόστερ εν’όψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν στην Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Συνεχίζει «κυανόλευκος» ο Βασίλης Πλουσής

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Πλουσή.

Ο 37χρονος αμυντικός, ένα βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι της ενδεκάδας για την ομάδα μας τις προηγούμενες σεζόν θα φοράει ξανά την κυανόλευκη φανέλα, συνεχίζοντας να αποτελεί μέλος της προσπάθειας στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2023/2024.

Η ποιότητα, η εμπειρία και ο εξαιρετικός χαρακτήρας του, είναι πολύτιμα συστατικά που χρειάζεται η ομάδα μας, αποτελώντας παράδειγμα για τους νεότερους. Σε συνδυασμό με την προσφορά του τόσο στην ανασταλτική λειτουργία, όσο και στην ανάπτυξη και τον δημιουργικό τομέα, τον κάνουν απαραίτητο για την ομάδα μας, ως ένας εκ των αρχηγών της άλλωστε.

Ευχόμαστε υγεία και πάντα με τον επαγγελματισμό που κουβαλάει, να βοηθήσει για μια επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ
P