Πρέπει να προβληματιστεί, αλλά όχι να πανικοβληθεί

Μετά τη χθεσινή ήττα στην Κοζάνη ο Γιούχτας υποχώρησε στην τελευταία θέση του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου στη Super League 2.

Μία μίνι αγωνιστική κοιλιά περνάει αυτή την περίοδο η ομάδα των Αρχανών, η οποία αγνοεί τη νίκη από την πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου και το παιχνίδι απέναντι στην Κοζάνη στης 13 Μαϊου. Από κει και πέρα έχουν ακολουθήσει τέσσερα παιχνίδια στα οποία μέτρησε δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες, αποτελέσματα που τον έχουν αφήσει πίσω στη μάχη της ανόδου.

Αν βέβαια πρέπει κάτι να προβληματίσει το συγκρότημα του Νίκου Σουργιά, αυτό είναι η εικόνα στο χθεσινό ματς στην Κοζάνη και κυρίως το δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο ο Γιούχτας δεν μπόρεσε να δείξει το πρόσωπο με το οποίο τον έχουμε συνηθίσει.

ADVERTISING

Το μόνο βέβαιο είναι πως οι «πράσινοι» έχουν και την ποιότητα και την ικανότητα να ανάκαμψουν, ώστε να φτάσουν στον μεγάλο στόχο της ανόδου. Το ρεπό που ακολουθεί μπορεί να λειτουργήσει και ως μία ευκαιρία να πάρουν άπαντες στο σύλλογο κάποιες ανάσες, πριν την τελική ευθεία και τα τρία παιχνίδια που θα απομένουν. Ο Γιούχτας έχει ακόμα δύο παιχνίδια στην έδρα του, τα οποία μπορούν να αποβούν καθοριστικά στην προσπάθεια του, συνεπώς δεν υπάρχει νόημα στο να ανναλωθεί στα αρνητικά αποτελέσματα που προηγήθηκαν και θα πρέπει να επικεντρωθεί στα εμπόδια που θα βρει μπροστά του.Click to Hide Advanced Floating Content