Ο Σίμος στην πίεση και οι ποδοσφαιριστές «χαμένοι» στο… σκοτάδι!

Ο ΟΦΗ πραγματοποίησε την χειρότερη εμφάνιση που έχουμε δει τα τελευταία δύο χρόνια κόντρα στην ΑΕΚ και ο Κώστας Παπαδόπουλος γράφει στο Grandsport.gr για την αγωνιστική “αρρώστια” που βγάζει η ομάδα την φετινή χρονιά.

Πείτε μου έναν που θα περίμενε αυτή την εξέλιξη στην φετινή χρονιά, όταν ο ΟΦΗ σχεδιαζόταν το καλοκαίρι αποκτώντας ποδοσφαιριστές το καλοκαίρι οι οποίοι ελπίζαμε ότι θα ανέβαζαν επίπεδο την ομάδα και θα έκανε μια παρόμοια χρονιά με την περυσινή και την είσοδο του στην Ευρώπη. Κανείς θα απαντήσω εγώ! Παρόλα αυτά μέσα σε λίγους μήνες ο ΟΦΗ έχασε την ταυτότητα του αγωνιστικά, δείχνει να μην ξέρει τι θέλει  μέσα στο γήπεδο και το κυριότερο βαδίζει στο να ξεχάσει τι σημαίνει γκολ.

Το να ρίχνουμε ευθύνες είναι το μόνο εύκολο. Μπορούμε να πούμε φταίει η διοίκηση, φταίει ο Σίμος φταίνε και οι ποδοσφαιριστές. Δεν είναι εκεί όμως το πρόβλημα. Ο ΟΦΗ φαίνεται “άρρωστος” αγωνιστικά, έχει χάσει την νοοτροπία που βλέπαμε πέρυσι, όπου και τότε η ομάδα έχανε, όμως έφευγες από το γήπεδο και χαιρόσουν ποδόσφαιρο. Έλεγες εντάξει δεν μας ήθελε στο επόμενο ματς σίγουρα θα κερδίσουμε. Αυτό από τον φετινό ΟΦΗ δεν υπάρχει μέχρι τώρα και σίγουρα δεν θα αλλάξει στα επόμενα παιχνίδια.  Η χρονιά πάει να γίνει καταστροφική αν δεν έχει γίνει ήδη, αφού ο ΟΦΗ θα μείνει εκτός στόχων εφόσον δεν αφήσει έξω τον Βόλο από τον Φεβρουάριο.

Ο Σίμος βρίσκεται σε μεγάλη πίεση (φυσιολογικό) μιας και δεν έρχονται τα αποτελέσματα και οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA μόνο τυχαίες που δεν ήταν. Πέταξε το… μπαλάκι στην διοίκηση για το μέλλον του στην ομάδα. Η διοίκηση βαδίζει σε δικά της μονοπάτια και μας έχει δείξει ότι δεν τα παρατάει ειδικά στα δύσκολα για να προχωρήσει σε μια απομάκρυνση προπονητή.

Τώρα όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές, εκείνοι είναι που ανεβάζουν και κατεβάζουν έναν προπονητή. Η φετινή ομάδα με τα πολλά προβλήματα τραυματισμών και την ατυχία δείχνει χαμένη μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Παίκτες που δεν βγάζουν την ψυχή που είδαμε πέρυσι, παίκτες χαμένους μέσα στο… σκοτάδι, ψάχνοντας από κάπου να κρατηθούν για να αλλάξει η κατάσταση.  Ήρθε η ώρα λοιπόν να βάλουν πλάτη οι ίδιοι στην ομάδα και στον προπονητή, όπως κάνει και ο Σίμος σε κάθε ματς…