Διακρίσεις για την Βασ. Αγιαννοπούλου και τον Δημ. Σκουλά στο «Mr ΚΡΗΤΗ» (pics)

Το Διασυλλογικό πρωτάθλημα σωματικής διάπλασης και fitness«Mr Κρήτη» διεξήχθη το Σάββατο 27 Μαΐου στο κλειστό γήπεδο ΕΛΜΕΠΑ στο Ηράκλειο και διοργανώθηκε από τον αθλητικό σύλλογο Ηρακλείου «ΑΝΤΑΡΗΣ» με την υποστήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης και Fitness, της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου – ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

Ένας μεγάλος διαγωνισμός, στο οποίος υπήρξε προσέλευση αθλητών-αθλητριών από όλη την Ελλάδα, καθώς και από το νησί της Κρήτης, που διαγωνίστηκαν για την ανάδειξη της καλύτερης αθλήτριας και αθλητή στη Σωματική Διάπλαση και fitness.

Η μασέρ του ΠΑΟΚ Βασιλική Αγιαννοπούλου, η οποία αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες αθλήτριες στην Ελλάδα στον τομέα του bodybuilding και του fitness, κατέκτησε την δεύτερη θέση στην κατηγορία «Body Fitness» προσθέτοντας ακόμη μια διάκριση στο πλούσιο παλμαρέ της.

ADVERTISING

Παράλληλα, στον διαγωνισμό, έκανε ντεμπούτο και ο νεαρός Ηρακλειώτης, με καταγωγή από τα Ανώγεια Δημήτρης Σκουλάς, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία «Classic physique junior» και την τρίτη θέση στο «Bodybuilding junior», με το μέλλον να του ανήκει!

 

 



Click to Hide Advanced Floating Content