ΟΦΙ-Επισκοπή: Οι δηλώσεις των προπονητών

Τι είπαν οι τεχνικοί των δύο ομάδων.

Πήρε το κρητικό ντέρμπι ο ΟΦΙ

ADVERTISING

Ο ΟΦΙ πήρε το κρητικό ντέρμπι κόντρα στην Επισκοπή και ο Στέφανος Ξηρόφωτος ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από το συγκρότημα του. Αναλυτικά τόνισε:

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για τον τρόπο που αγωνίστηκαν και έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο κερδίζοντας το παιχνίδι καθώς απέδειξαν το πόσο καλή ομάδα είναι ο ΟΦΙ. Είμαστε χαρούμενοι που ικανοποιήσαμε τον κόσμο που ήρθε να μας δει, τη διοίκηση για τις προσπάθειες που πραγματοποιεί. Η ομάδα είχε γρήγορη σκέψη και συμπεριφορά στην ανάκτηση μπάλας και εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητα και την ποιότητα που διαθέτουν οι ποδοσφαιριστές της επιθετικά δημιουργώντας τα γκολ και κάποιες άλλες ευκαιρίες».

Από την πλευρά του, ο τεχνικός των Ρεθυμνιωτών, Κώστας Ανυφαντάκης, είπε: «Σε όλα τα παιγνίδια θέλουμε εμείς οι προπονητές να υπάρχει κίνητρο στους ποδοσφαιριστές. Παρ’ ότι είμαστε χαμηλά βαθμολογικά και δεν έχουμε ελπίδες για κάτι χειροπιαστό στην κατηγορία, είναι σημαντικό να παίζουμε στα ίσια όλα τα παιγνίδια και νομίζω ότι αυτό κάναμε και σήμερα. Έγινε ένα καλό παιγνίδι όπου δείξαμε καλή αγωνιστική νοοτροπία.

ADVERTISING

Δεχθήκαμε ένα γκολ σε μια μετάβαση από δικό μας λάθος (μας βρήκε σε ανοικτό γήπεδο) αφού ο ΟΦΙ έχει μεγάλη ικανότητα σ’ αυτό κι έτσι έκανε το 1-0. Κάτι αντίστοιχο έγινε και στο δεύτερο τέρμα αλλά εκεί ήταν το τέλος του αγώνα όπου είχαμε βγει όλοι μπροστά για να ισοφαρίσουμε οπότε ήταν φυσιολογικό. Η Επισκοπή κοιτάζει την επόμενη μέρα, το μέλλον της. Εύχομαι και καλό τέλος και στον ΟΦΙ αφού το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται σιγά-σιγά».

Σε ερώτηση για τα νέα παιδιά που αγωνίστηκαν, ο έμπειρος κόουτς τόνισε: «Πρέπει να υπάρχει πολλή θέληση για δουλειά. Βλέπετε, ότι η κατηγορία έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις. Όντως τα παιδιά που έχουμε είναι μια παρακαταθήκη. Είναι σημαντικό να έχεις παιδιά δικά σου. Η Επισκοπή έχει μια καλή δυναμική σ’ αυτό, δουλεύει καλά και διαθέτει παιδιά που θα χρειαστούν».Click to Hide Advanced Floating Content