Βασ. Μπαστάκης: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, το μέλλον τους ανήκει!»

Η Μικτή Κ16 Ηρακλείου πήρε τη πρόκριση στον μεγάλο τελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος, με τον Βασίλη Μπαστάκη σε δηλώσεις του στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓 να μιλάει για αυτήν την μεγάλη επιτυχία.

Με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Χότζα προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό η Μικτή Ηρακλείου!

ADVERTISING

Ο ενωσιακός προπονητής έδωσε τα συγχαρητήρια του στους ποδοσφαιριστές του για την εμφάνιση και την πρόκριση, αναφέροντας πως η πρόκριση ήταν δίκαιη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Μεγάλη επιτυχία, τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για όλη τη διαδικασία, διατηρήσαμε σε ένα ακόμη παιχνίδι το στυλ παιχνιδιού μας, μείναμε πιστοί στο πλάνο μας, προσπαθούσαμε διαρκώς να βρίσκουμε λύσεις.

Στο πρώτο εικοσάλεπτο, με τον τρόπο που έπαιξε ο αντίπαλος, δυσκολευτήκαμε να περάσουμε πολλές μπάλες από τον άξονα, προσπαθούσαμε να βρούμε τρόπους να διασπάσουμε τις γραμμές τους, μας περίμεναν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στο δικό τους μισό.

ADVERTISING

Μετά το 25ο λεπτό δημιουργήσαμε πολλές καταστάσεις, πολλές προϋποθέσεις και αν είχαμε βρει καλύτερη λύση στην τελική πάσα, θα είχαμε δημιουργήσει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες. Περάσαμε δίκαια στον τελικό, στα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, το μέλλον τους ανήκει και φυσικά στόχος μας, εδώ που βρισκόμαστε, είναι να φτάσουμε στην κατάκτηση του κυπέλλου».Click to Hide Advanced Floating Content