Άλογο Μαλεβιζίου: Θριάμβευσε η Sigletos Team κόντρα στην Parthenakis Team (pics)

Ένα φιλικό παιχνίδι, διαφορετικό από κάθε άλλο, πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα στη Τϋλισο, με τον προπονητή του Αλόγου Μαλεβιζίου να δημιουργεί την δική του ομάδα και να αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ομάδα του προέδρου Βασίλη Συγλέτου. Για την ιστορία, η Sigletos Team επικράτησε 6-3 και ακολούθησε… γιορτή.

Μόλις στο 4ο λεπτό, η Sigletos Team άνοιξε το σκορ με τον Φαρσάρη να πλασάρει τον Βάμβουκα από διαγώνια θέση, με τον Πατεράκη να χάνει πέναλτι στο 7ο λεπτό, χάνοντας την ευκιαρία να διπλασιάσει τα τέρματα.

Στο 28’ ο Γιαννακάκης ισοφάρισε σε 1-1 για την Parthenakis Team, ενώ στο 30’ ο Φραγκεδάκης με διαγώνιο σουτ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα για την ομάδα του προέδρου. Δύο λεπτά αργότερα, η ομάδα του προπονητή ισοφάρισε εκ νέου, αυτή τη φορά με τον Ανδρουλάκη.

ADVERTISING

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με σκορ 2-2, ενώ στην επανάληψη, ο Μπελενιώτης έκανε το 3-2 για την Sigletos Team. Στο 43’ ο Παρασύρης, στο 45’ ο Νίκος Ζερβός και στο 48’ και πάλι ο Παρασύρης, βρήκαν δίχτυα, κάνοντας το σκορ από 3-2 σε 6-2, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου.

Το τελικό 6-3 διαμόρφωσε ο Γκιαουράκης που μείωσε για την Parthenakis Team.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ακολούθησε η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β2 ΕΠΣΗ.

ADVERTISING

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Team Parthenakis: Βάμβουκας, Νικολάου, Παπαδάκης Μιχάλης, Μαματζάκης, Χαλκιαδάκης, Νικηφόρος, Γιαννακάκης, Ανδρουλάκης, Σημαιάκης, Συνολάκης, Γκιαουράκης\

Έπαιξαν και οι: Κάββαλος, Παπαδάκης Γιώργος, Ζερβός Γιώργος, Χαλκιαδάκης Χρήστος, Γκούφας

ADVERTISING

Team Sigletos: Καπετανάκης, Κυραλάκης, Παρασύρης, Πατεράκης, Δίπλας, Ζερβός Νίκος, Βιλανάκης, Κοσμαδάκης, Φραγκεδάκης, Χριστοδουλάκης Θάνος, Φαρσάρης

Έπαιξαν και οι: Αφεντόπουλος, Ζερβός Μιχάλης, Πατραμάνης Γιάννης, Μπελενιώτης, Ρούλιος, Σταυρακάκης Γιώργος, Κατσελης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ