Β. Μπαστάκης: «Είμαι σίγουρος για τα παιδιά μου γιατί έχουν τις προοπτικές να πάρουν το τρόπαιο»

Για το μεγάλο ημιτελικό κόντρα στην Αργολίδα την ερχόμενη Κυριακή, μίλησε στο ???????????????????????????????????????? ο Βασίλης Μπαστάκης.

Ο νεαρός τεχνικός ανέφερε ότι θα είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι σε ένα κρίσιμο σημείο της διοργάνωσης, ωστόσο δεν έκρυψε την πίστη του και την πεποίθηση του, ότι οι… πιτσιρικάδες του θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη και να κάνουν ένα ακόμα βήμα προς τον στόχο που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα για τον ημιτελικό ανέφερε: «Είναι ένα ακόμα βήμα για να φτάσουμε στον στόχο μας. Είναι ένα δύσκολο ματς, η Αργολίδα είναι πολύ καλή ομάδα. Εδώ που έχουμε φτάσει, είναι όλες οι ομάδες καλές και όπως είπα θα είναι ένα δύσκολο ματς, όμως για εμάς δεν αλλάζει κάτι θα το αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι όπως κάνουμε από το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι στην αρχή της χρονιάς και θα πάμε να πάρουμε την πρόκριση». 

ADVERTISING

Για το αν πιστεύει ότι έφτασε η ώρα για το Ηράκλειο να φτάσει στην κορυφή: «Εγώ το πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε το τρόπαιο. Όμως έχουμε μπροστά μας δύο δύσκολα παιχνίδια και θα πρέπει να τα κερδίσουμε. Έχουμε βάλει τον στόχο από την αρχή της χρονιάς, πάμε βήμα βήμα βλέποντας το κάθε ματς ξεχωριστά. Είμαι σίγουρος για τα παιδιά. Έχουν την ικανότητα και όλες τις προοπτικές για να φτάσουμε στην κατάκτηση του τροπαίου».

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι: «Τα παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι σήμερα εξαρτιόνται από εμάς. Εμείς έχουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, εμείς την κατοχή της μπάλας και την δημιουργία φάσεων. Θεωρώ αν έχουμε καλύτερη αποτελεσματικότητα στις ευκαιρίες θα κερδίσουμε το ματς και θα πάμε στον τελικό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ