Los Coproscilos: «Στόχος για εμάς η νίκη – Παντού και πάντα ΠΟΑ»

Με ανάρτηση στα social media ο  σύνδεσμος φίλων ΠΟΑ «Los Coproscilos Club», κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στα Χανιά.

Ο ΠΟΑ την Κυριακή ρίχνεται στην μάχη των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στις Εθνικές κατηγορίες και με ανακοίνωση τους οι φίλοι της ομάδας θέλουν τον κόσμο στο πλευρό των παικτών του Μηνά Πίτσου, ώστε να δώσουν το σύνθημα για τη νίκη και την επιστροφή της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες.

Η ανακοίνωση αναφέρει:  «Όλοι σε αυτό το λατρεμένο Σωματείο, κυριολεκτικά όλοι, έχουν αντιληφθεί την σπουδαιότητα αλλά και την κρισιμότητα του επερχόμενου παιχνιδιού με τον Γρανίτη την ερχόμενη Κυριακή και το πόσο κομβικό είναι, για την συνέχεια! Ο στόχος για εμάς μόνο ένας, η ΝΙΚΗ. 

ADVERTISING

Όμως η ομάδα, μας χρειάζεται, επιβάλλεται να είμαστε δίπλα της και στα Χανιά! Μην την αφήσουμε μόνη, σε αυτή την δύσκολη διαδρομή  προς τις Εθνικές Κατηγορίες. 

Αποτελεί την μοναδική μας ”υποχρέωση”! Όποιος/α λοιπόν μπορεί και το επιθυμεί, ας βρεθεί στα Χανιά την Κυριακή στο γήπεδο του Γαλατά, ώστε με την παρουσία μας και μόνο, να δώσουμε μια έξτρα ώθηση στα ομορφόπαιδα μας που θα αγωνιστούν (εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών) Παντού και πάντα Π.Ο.Α ! 

Κυριακή 28 Μαΐου, 17:00 Γρανίτης-ΠΟΑ στο γήπεδο του Γαλατά

ADVERTISING

Διαιτητής: Καλυβιανάκης (Ρεθύμνου) 
Βοηθοί: Βαρβαντάκης (Ρεθύμνου) – Διονύσης (Ρεθύμνου)
Παρατηρητής: Πνευματικάκης (Λασιθίου)».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ