Καθοριστικά τα επόμενα 24ωρα στον Ανθεστίωνα

Το διοικητικό ζήτημα είναι κυρίαρχο και ουσιαστικά το μοναδικό στην ατζέντα των «κιτρινόμαυρων», μετά τις εξελίξεις των προηγούμενων ημερών. 

Στην ομάδα του Θραψανού έχουν απόλυτη επίγνωση της κατάστασης, ενώ όπως λένε οι πληροφορίες το… αδιέξοδο είναι πολύ πιθανό, αν δεν υπάρξει «νέο αίμα» για το διοικητικό σχήμα.  Μάλιστα, οι σχετικές «ζυμώσεις» θα τρέξουν γρήγορα, αφού σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα ως το μέσα της επόμενης εβδομάδας θα πρέπει να φανεί… φως στο τούνελ.

Αυτό είναι το καλό σενάριο για τα μέλη της ομάδας, καθώς σε διαφορετική περίπτωση η κατάσταση θα λειτουργήσει αποτρεπτικά και για αυτούς που κάνουν μια προσπάθεια. Από την άλλη βέβαια, υπάρχει μια αχτίδα φωτός από τις επαφές που έχουν γίνει μέχρι σήμερα.

ADVERTISING

Οι συζητήσεις μπορεί να έχουν θεωρητικό χαρακτήρα και αναμένονται οι αποφάσεις ανθρώπων που νοιάζονται και αγαπούν το σωματείο, ενώ στο… τραπέζι έχει πέσει και συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό πρότζεκτ που θα μπορούσαν να ακολουθήσουν οι «κιτρινόμαυροι», αν πρώτα δοθεί λύση στο διοικητικό.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ