Γ. Δασκαλάκης: «Θα φανούν τα χρέη και οι πλαστές σφραγίδες…»

Καυστική τοποθέτηση από τον πρώην πρόεδρο του Εργοτέλη.

Η κατάσταση στους «κιτρινόμαυρους» είναι έκρυθμη και ο Γιάννης Δασκαλάκης με τοποθέτηση του αφήνει αιχμές για άτομο, το οποίο τον κατηγορεί. Τόνισε, μάλιστα, πως σε λίγο καιρό θα φανερωθούν τα χρέη που κάποιος άφησε για την λειτουργία συγκεκριμένης ομάδας και κάποιες πλαστές σφραγίδες με το σήμα του συλλόγου.

Αναλυτικά: «Επειδή δεν του δίνω σημασία και ίσως το λαμβάνει σαν αδυναμία. Και ίσως κάποια στιγμή πρέπει να ξαναθυμηθούμε κάποια πράγματα. Λόγω του ΕΡΓΟΤΈΛΗ ΜΑΣ έχω φάει πάνω από 50 μήνες φυλακή για χρέη που δεν δημιούργησα πότε . Έχω χρεωθεί 3.000.000 ευρώ για να μπορέσει να επιβιώσει το σωματείο σε πολύ δύσκολες περιόδους.

ADVERTISING

Σαν μέλος της διοίκησης 2013-2014 ανεβήκαμε κατηγορία με τα δικά μας παιδιά που ακόμη όλοι την μνημονεύουν σαν από τις καλύτερες ομάδες που έχουν περάσει από τον Εργοτέλη. Ποιους παίκτες έβγαλε αυτή η διοίκηση, όλοι ξέρουν . Αναφέρω κάποιους όπως  Μπουχαλακης , Κοζορωνης , Σαρρής , Μπρούνο, Τζανακάκης , Λέο κτλ .

Το 2014 σαν μέλος αυτής της διοίκησης η ομάδα έκανε την καλύτερη πορεία της ( 7η στην Ελλάδα ). Ποιους παίκτες αναδείξαμε; Κυριακόπουλος, Διαμαντακος , Μπαντιμπαγκα , Πελέ κτλ. Δυστυχώς για λόγους οικονομικούς αυτή η ομάδα κατέρρευσε και όλα της τα χρέη όπως και τα ποινικά δικαστήρια τα επωμίστηκα εγώ (και ο Δημήτρης ).

Αυτά τα λίγα για την συνεισφορά μου στο σωματείο. Όσο αφορά τα χρέη που λέει ότι έχω στον Ερασιτέχνη, λόγω της χρήσης του κυλικείου, αναφέρεται για 1000 ευρώ ενοίκιο και 2000 ρεύμα στα 10 χρόνια που έχω το κυλικείο (και αυτά δεν είναι ληξιπρόθεσμα ) .

ADVERTISING

Σε λίγο καιρό θα φανερωθούν τα χρέη που κάποιος άφησε για την λειτουργία συγκεκριμένης ομάδας και κάποιες πλαστές σφραγίδες με το σήμα του συλλόγου.

Λίγο γρήγορα το έγραψα και σας ζητώ συγγνώμη για τα συντακτικά μου λάθη.  Σας ζητώ συγγνώμη, που η προσωπική μου κόντρα με το συγκεκριμένο νούμερο σας απασχολεί μεσημεριάτικα, αλλά σας υπόσχομαι ότι δεν θα ξανασυμβεί. Όταν κάποια στιγμή με ξανασυναντήσει, τον παρακαλώ να μην αλλάξει πεζόδρομο. Ξέρει αυτός ...».