Στο χέρι του η παραμονή

Ο Δίας έχει το πάνω χέρι για να παραμείνει και τη νέα σεζόν στην Α2 ΕΠΣΗ.

Το ιστορικό σωματείο, το οποίο επέστρεψε φέτος στην Α2 ΕΠΣΗ, μετά την εξαιρετική του παρουσία τη περσινή χρονιά στην Β’ ΕΠΣΗ, κρατάει στα χέρια του τη παραμονή.

Ξεκίνησε δυναμικά τη σεζόν, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική πεντάδα αγώνων, ωστόσο μετά δεν υπήρχε η απαιτούμενη σταθερότητα, για να καθαρίσει από νωρίς την υπόθεση παραμονής.

ADVERTISING

Παρόλα αυτά παρά τα προβλήματα με τις πολλές απουσίες που είχε κατά τη διάρκεια της σεζόν, άντεξε και πλέον έχει το πάνω χέρι. Την επόμενη αγωνιστική έχει δύσκολο έργο κόντρα στην Φαιστό που διεκδικεί το πρωτάθλημα, ενώ την ίδια ώρα ο Δωριέας, που βρίσκεται μια θέση πίσω του, φιλοξενείται από τον πρωτοπόρο Μοχό που «καίγεται» για το πρωτάθλημα.

Η διαφορά Δία και Δωριέα είναι τους τέσσερις βαθμούς, με δύο αγωνιστικές να απομένουν και είναι πολύ πιθανό την προτελευταία αγωνιστική, ο Δίας να πετύχει τον στόχο του, σε περίπτωση ήττας της ομάδας του Καστελλίου από τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας.

Την τελευταία αγωνιστική αναμετρώνται Δωριέας και Δίας στο Καστέλι, με το παιχνίδι ενδέχεται να μην έχει βαθμολογικό αντίκρισμα.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ