Πρόσκληση σε διαδικτυακό διάλογο με τον Λ. Αυγενάκη έλαβε ο ΕΓΟΗ

Ο ΕΓΟΗ δέχτηκε πρόκληση σε διαδικτυακό διάλογο με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με το σωματείο του ΕΓΟΗ να θέλει να καταθέσει σε αυτό τον διάλογο, τις προτάσεις της για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Η πρόταση που θα καταθέσει η ομάδα του ΕΓΟΗ, είναι ο πλήρης διαχωρισμός του ερασιτεχνικού αθλητισμού, από τον επαγγελματικό και ξεχωριστή κωδικοποίηση των νόμων που αφορούν τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΕΓΟΗ: «Μόλις λάβαμε πρόσκληση σε διαδικτυακό διάλογο με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, για την Τρίτη 26 Ιανουαρίου.
Η Διοίκηση του Ε.Γ.Ο.Η. αν και θεωρεί ότι ο διάλογος είναι κατόπιν εορτής, δήλωσε συμμετοχή για να καταθέσει την πρότασή της που είναι πλήρης διαχωρισμός ερασιτεχνικού αθλητισμού από τον επαγγελματικό αθλητισμό και ξεχωριστή κωδικοποίηση των νόμων που αφορούν τα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία.

ADVERTISING

Για το Δ/Σ του Ε.Γ.Ο.Η.
Ο Γενικός Γραμματέας
Ιωάννης Ντελινταδάκης».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content