«Απέδρασαν» από το Λίντο οι Νέοι Αλμυρού

Οι Νέοι Αλμυρού πήραν σπουδαία εκτός έδρας νίκη, επικρατώντας του Λίντο με 1-2 εκτός έδρας! 

01/04/2023 16:30
Α2 ΕΠΣΗ - 20η αγωνιστική - 1ος όμιλος - 2022-23

Στατιστικά παίκτη

    2' ΓΚΟΛ Δάλλας Χρήστος
Μαυρής Μηνάς ΓΚΟΛ 60'    
    82' ΓΚΟΛ Μουντράκης Γεώργιος

ADVERTISING

Εκρηκτικό ξεκίνημα στο ματς για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δάλλα!

Η πρώτη φάση στο 6′ για το Λίντο, με τον Διακάκη να εκτελεί ένα φάουλ και τη μπάλα να περνάει άουτ, ενώ ο ίδιος στο 13′  από νέα εκτέλεσε, έστειλε τη μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα. Η σειρά των Νέων Αλμυρού να απειλήσουν στο 21′, με τον Τσαλόπουλο να στέλνει τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 24′ το Λίντο είχε έντονες διαμαρτυρίες για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Φρέσκου, με τον διαιτητή να δείχνει «παίζεται».

Ο Δάλλας στο 29′ με ένα ξαφνικό μακρινό σουτ λίγο έλειψε να σκοράρει, ενώ στο 33΄’ οι Νέοι Αλμυρού έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Ρούκος με προβολή μετά από σέντρα ανάγκασε τον κίπερ των γηπεδούχων σε τρομερη επέμβαση με τα πόδια. Σειρά του Λίντο στο 45′ να χάσει μοναδική ευκαιρία, όταν ο Μπουρδάκης εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, ο Αδαμάκης στην επαναφορά σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα άουτ, για το 0-0 του πρώτου έρους.

ADVERTISING

Στην επανάληψη ο ρυθμός ανέβηκε, με τις δύο ομάδες να κυνηγούν το γκολ, με το Λίντο στο 58′ να χάνει μοναδική ευκαιρία με διπλή ευκαιρία των Μαυρή και Κατσαρό, να αποκρούει ο τερματοφύλακας των Νέων Αλμυρού, με το Λίντο να ισοφαρίζει δύο λεπτά αργότερα, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μαυρής με κεφαλιά έκανε το 1-1!

Στο 69′ το Λίντο έχασε απίστευτη ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα, όταν από ωραία ανάπτυξη και σέντρα από δεξιά, ο Αδαμάκης με προβολή.. μπήκε εκείνος γκολ, όμως η μπάλα κατέλεξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα. Οι Νέοι Αλμυρού στο 82′ πήραν το προβάδισμα, οταν με διαγώνιο σουτ του Μουντράκη έκαναν το 1-2!

Το Λίντο πίεσε στη συνέχεια για την ισοφάριση, στο 90′ έχασε νέα τεράστια ευκαιρία, όταν ο Μαυρής με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, με τους Νέους Αλμυρού να παίρνουν μια σπουδαία νίκη.

ADVERTISING

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ