Ο «μαγικός» δεύτερος γύρος της Χερσονήσου!

Μπορεί η χρονιά να μην ξεκίνησε καθόλου καλά για την Χερσόνησο, ωστόσο πλέον η ομάδα έχει βρει τα πατήματα της και πραγματοποιεί εξαιρετικό δεύτερο γύρο. 

Η ομάδα του Λιμανιού, βρισκόταν σε δύσκολη θέση σε όλο τον πρώτο γύρο, αφού ήταν στις θέσεις του υποβιβασμού, ωστόσο οι δραστικές κινήσεις της διοίκησης με την ενίσχυση του ρόστερ και ο Άγγελος Βαρδάκης που γνωρίζει όσο λίγοι την ομάδα, άλλαξαν το κλίμα.

Μπαίνοντας λοιπόν στον δεύτερο γύρο, η Χερσόνησος κάνει πρωταθλητισμό, αφού σε εννέα παιχνίδια έχει καταφέρει να πανηγυρίσει πέντε νίκες, να πάρει τρεις ισοπαλίες και να γνωρίσει μόλις μια ήττα (από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ).

ADVERTISING

Τα αποτελέσματα αυτά ξεκόλλησαν από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας την Χερσόνησο, η οποία πλέον μπορεί να κοιτάξει ακόμα και την εξάδα του πρωταθλήματος, παίζοντας παράλληλα καλό ποδόσφαιρο.

Αυτό έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένος τους ιθύνοντες της ομάδας, αφού βλέπουν ότι οι κόποι τους αποφέρουν καρπούς και η ομάδα του Λιμανιού είναι και πάλι μια σημαντική δύναμη στην Α1 ΕΠΣΗ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ