Η εβδομάδα του Β. Χατζηκωνσταντίνου!

Το Ασήμι βρίσκεται στα προημιτελικά του κυπέλλου, ενώ «παλεύει» με τις πιθανότητες που έχει για την κορυφή του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται την Κυριακή ήταν ιδιαίτερα… καυτή, καθώς η ομάδα της Μεσσαράς έχει δώσει δύο παιχνίδια ήδη και την Κυριακή παίζει ντέρμπι με την Τύλισο για τον 3ο γύρο του 1ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Ο παίκτης που έχει βοηθήσει σε αυτό το σημείο το Ασήμι για τα θετικά αποτελέσματα δεν είναι άλλος από τον Βασίλη Χατζηκωνσταντίνου. Ο έμπειρος επιθετικός, βρίσκεται πολλά χρόνια στο σωματείο και γνωρίζει αρκετά καλά τι πρέπει να κάνει στην ομάδα.

ADVERTISING

Έτσι λοιπόν αυτή η εβδομάδα είναι ονειρική για τον ίδιο, καθώς στο ματς με τον Άγιο Δημήτριο, η ομάδα του έχανε 3-1 και ερχόμενος από τον πάγκο κατάφερε με δύο του γκολ να κάνει το 3-3 και να δώσει τον βαθμό στο Ασήμι. Μάλιστα στις καθυστερήσεις θα μπορούσε να πετύχει και χατ τρικ, όμως δεν μπόρεσε να τελειώσει την φάση απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Λίγες ημέρες μετά για τον αγώνα κυπέλλου στον Ζαρό, ο ίδιος ποδοσφαιριστής μπήκε πάλι ως αλλαγή στο ματς και κατάφερε στο 80′ να σκοράρει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και να δώσει μια ιστορική πρόκριση στο Ασήμι για τα προημιτελικά του θεσμού.

Αναμφίβολα μιλάμε για μια… καυτή εβδομάδα για τον ίδιο και άπαντες στο Ασήμι θέλουν να δουν την ανάλογη πορεία μέχρι το φινάλε της χρονιάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ