Ανακοίνωση – καταγγελία από τους Νέους Αλμυρού για το ματς με την Αγ. Βαρβάρα (vid)

Ανακοίνωση - καταγγελία με βαρύτατους ισχυρισμούς κατά της Αγίας Βαρβάρας και του διαιτητή της αναμέτρησης κ. Γαρεφαλάκη εξέδωσαν οι Νέοι Αλμυρού.

Μάλιστα στην ανακοίνωση η διοίκηση της ομάδας του Γαζίου παρουσιάζει και βίντεο με τις δύο επιθέσεις όπως ισχυρίζονται σε ποδοσφαιριστές τους, ενώ αναφέρθηκαν και για όλα όσα έγραψε στο Φ.Α.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Μετά τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με την Αγία Βαρβάρα και σε σχέση με τους ψευδείς και κομπλεξικούς ισχυρισμούς στο Φύλλο Αγώνα από τον διαιτητή κ. Γαρεφαλάκη Κωνσταντίνο, που επέφεραν την τιμωρία του σωματείου μας και των ποδοσφαιριστών μας από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ, το Δ.Σ. των Νέων Αλμυρού οφείλει να ενημερώσει την κοινή γνώμη του Γαζίου και του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου για τα όσα πραγματικά έγιναν, αποδεικνύοντας μέσω video την πραγματικότητα και καταρρίπτοντας τα ανυπόστατα ψεύδη του εν λόγω διαιτητή, τον οποίο καταγγέλλουμε δημοσίως για συκοφαντική δυσφήμιση, προκλητικότητα και προσπάθεια εξόντωσης της ομάδας μας.

ADVERTISING

Ψέμα Νο1

Μπουνιά στον ποδοσφαιριστή μας Τσαγκαράκη μετατράπηκε σε πάτημα εκτός φάσης! (video) Στο 85ο λεπτό ο ποδοσφαιριστής της Αγίας Βαρβάρας Μαρής με το Νο5 χτυπά με μπουνιά στο στομάχι τον ποδοσφαιριστή μας Τσαγκαράκη. Ο διαιτητής είναι λίγα μέτρα μακριά και βλέπει την μπουνιά, όπως την είδε όλο το γήπεδο αλλά και επιβεβαιώνεται από το video του αγώνα. Στο Φύλλο Αγώνα δεν αναφέρει για μπουνιά αλλά για πάτημα εκτός φάσης! Ο ποδοσφαιριστής της Αγίας Βαρβάρας αποβλήθηκε αλλά εντέλει τιμωρήθηκε με μόλις με μία αγωνιστική καθώς ο διαιτητής δεν έγραψε την πραγματικότητα.

Ψέμα Νο2

ADVERTISING

Έγραψε στο Φύλλο Αγώνα τον ποδοσφαιριστή μας Παρασκάκη!ΨΧωρίς να γνωρίζει στο τέλος ποιοι ποδοσφαιριστές του διαμαρτυρήθηκαν, κατονόμασε ψευδώς στο Φύλλο Αγώνα τον ποδοσφαιριστή Παρασκάκη που δεν τον πλησίασε καν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την παντελώς άδικη τιμωρία του με 4 αγωνιστικές.

Ψέμα Νο3

Ο τερματοφύλακας Παγωμένος δέχτηκε επίθεση από τρεις παίκτες αλλά γράφει ότι ο ίδιος έσπρωξε αντίπαλο (video)
Έγραψε στο Φύλλο Αγώνα ότι ο τερματοφύλακάς μας Παγωμένος, έσπρωξε βίαια αντίπαλο ποδοσφαιριστή. Η αλήθεια όπως επιβεβαιώνεται από το Video του αγώνα είναι ότι τρεις ποδοσφαιριστές της Αγίας Βαρβάρας έριξαν κάτω τον Παγωμένο και τον χτυπούσαν και αυτός το μόνο που έκανε ήταν να αμυνθεί. Ο τερματοφύλακάς Παγωμένος αποβλήθηκε και τιμωρήθηκε με 1 αγωνιστική έχοντας δεχτεί επίθεση την ώρα που ουδείς από τους ποδοσφαιριστές της Αγίας Βαρβάρας που του επιτέθηκαν ούτε αποβλήθηκε, ούτε τιμωρήθηκε.

ADVERTISING

Ψέμα Νο4

Η συμπληρωματική έκθεση για τον αρχηγό μας Γιώργο Κοκολογιαννάκη. Μετά από αρκετή ώρα μετά το τέλος του αγώνα, ο διαιτητής κάλεσε τον αρχηγό μας Γιώργο Κοκολογιαννάκη για να υπογράψει. Ο αρχηγός μας διάβασε το Φύλλο Αγώνα αλλά εκφράζοντας την αντίθεσή του για τα ανυπόστατα γραφόμενα και θέλησε να υπογράψει με επιφύλαξη, αναφέροντας την άποψή του, όπως του δίνει το δικαίωμα ως αρχηγός το άρθρο 15, παρ.11γ του ΚΑΠ. Αυτό το γεγονός εκνεύρισε τον διαιτητή, που προσέβαλε τον αρχηγό μας μέσα στα αποδυτήρια με την φράση «φύγε από εδώ ρε πιτσιρικά που θα μας βγάλεις και γλώσσα» και του πέταξε το Φύλλο αγώνα! Κατόπιν αυτού του γεγονότος, ο αρχηγός μας βγήκε έξω από τα αποδυτήρια. Ο διαιτητής έκανε συμπληρωματική έκθεση ότι τον έβρισε με αποτέλεσμα ο αρχηγός μας να τιμωρηθεί με 4 αγωνιστικές.

Διάλογος με φίλαθλο και προκλητική συμπεριφορά

ADVERTISING

Στο Φύλλο Αγώνα αναφέρεται η εισβολή φιλάθλου μετά το τέλος του αγώνα. Όλα όμως ξεκίνησαν από τον ίδιο τον διαιτητή Κ. Γαρεφαλάκη, ο οποίος κατά τη διάρκεια του αγώνα, απευθυνόμενος στον φίλαθλο που ήταν στην κερκίδα Μανόλη Απλαδά (Μπρούτζο) τον προκάλεσε με την εξής απίστευτη φράση: «Θυμάσαι που σε έδειρα στην Τύλισο και θέλεις να σε ξαναδείρω».

Διαιτητική ανεπάρκεια

Στο 97ο λεπτό στην τελευταία φάση του αγώνα, ποδοσφαιριστής της Αγίας Βαρβάρας ζήτησε πέναλτι και ταυτόχρονα στο γήπεδο μπήκε όλος ο πάγκος των φιλοξενούμενων για να διαμαρτυρηθούν. Ο διαιτητής συνέχισε το παιχνίδι καθώς ήταν κοντά στη φάση και είχε ιδία άποψη εάν ήταν πέναλτι ή όχι. Κατόπιν των έντονων διαμαρτυριών από την φιλοξενούμενη ομάδα τόσο προς τον ίδιο, όσο και προς τον βοηθό του κ. Γιγουρτσή, ο διαιτητής απευθύνθηκε στον βοηθό του, ο οποίος όμως ήταν δεκάδες μέτρα μακριά, καθώς η φάση έγινε στην αντίθετη πλευρά από το οπτικό του πεδίο. Μετά από αρκετά λεπτά και υπό την πίεση της φιλοξενούμενης ομάδας, δόθηκε πέναλτι, γεγονός που επιβεβαίωσε την διαιτητική ανεπάρκεια τόσο του διαιτητή, όσο και του βοηθού του.

Διαγραφή από τους πίνακες

Λόγω του ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής Κωνσταντίνος Γαρεφαλάκης έχει αδικήσει πολλάκις την ομάδα των Νέων Αλμυρού και σε προηγούμενα παιχνίδια, έχοντας επιδείξει και προκλητική συμπεριφορά και κόμπλεξ που δεν συνάδουν με το διαιτητικό λειτούργημα, δεν ζητάμε μόνο την εξαίρεσή του δια παντός από τους αγώνες των Νέων Αλμυρού, αλλά και βάσει του άρθρου 15 παρ. 11δ., για την άρνησή του στον αρχηγό μας να υποβάλλει τις ενστάσεις του, ζητάμε την διαγραφή του από τους πίνακες διαιτητών. Παράλληλα το Δ.Σ. των Νέων Αλμυρού έχει ζητήσει ακρόαση στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΗ».

Δείτε το βίντεο: