Έλαμψαν τα… αστεράκια του ΑΟΤ

Πολύ καλή παρουσία είχε το Τυμπάκι στο παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ.

Στον ΑΟΤ δίνουν σημαντικό… βάρος στις υποδομές και θέλουν να συνεχίσουν σ’ αυτή τη φιλοσοφία. Τα πρώτα… σημάδια, μάλιστα, είναι ενθαρρυντικά, με τα τμήματα υποδομής των μεσαριτών να τα πηγαίνουν περίφημα στην πρόσφατη διοργάνωση της ηρακλειώτικης Ένωσης. Η σχετική ενημέρωση:

«Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Α.Ο. Τυμπακίου παρουσιάζεται κάθε χρόνο και καλύτερη, μεγαλώνοντας ποσοτικά και ποιοτικά, αποτελώντας μια κυψέλη αθλητισμού όχι μόνο για το Τυμπάκι αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

ADVERTISING

Αυτό το επιβεβαιώνουν και τα αποτελέσματα στο Παιδικό Πρωτάθλημα που διοργάνωσε η ΕΠΣΗ, με την Ακαδημία του ΑΟΤ μάλιστα να κατακτά πρωτιές σε τρεις κατηγορίες όπου συμμετείχε.

Συγκεκριμένα στην ηλικία 2011-2012 παίζοντας στον Γ2 Όμιλο με προπονητή τον Νίκο Κουρουθιανάκη, κέρδισε τις εντυπώσεις και την πρωτιά στα παιχνίδια που έγιναν στο Καλτσέτο.

Επίσης στην ηλικία 2013-2014 στον Ε’ Όμιλο με προπονητές τους Τίτο Κουτεντάκη και Γιώργο Βακράκο, η ομάδα του ΑΟΤ ήταν πάλι πρώτη στα παιχνίδια που έγιναν στο Καλτσέτο.

ADVERTISING

Τέλος στον Γ2 Όμιλο της ηλικιακής κατηγορίας 2009-2010 με προπονητή τον Νίκο Κουρουθιανάκη, είχε εξαιρετική παρουσία στα παιχνίδια που έγιναν στο γήπεδο του ΕΓΟΗ και αναμένεται η διεξαγωγή του εξ αναβολής αγώνα με τον Γιούχτα για να εξασφαλίσει και εκεί την πρωτιά.

Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά και στους προπονητές τους για τις επιτυχίες τους, καταφέρνοντας να κρατήσουν ψηλά τη σημαία του ΑΟΤ, όπως ασφαλώς ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους γονείς που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ