Το τρίμηνο… όνειρο του Γιούχτα: Από την σωτηρία στην μοναξιά της κορυφής!

Ο Γιούχτας εδώ και λίγες ώρες απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και η ιδέα για πρωτάθλημα έχει μπει για  τα καλά στο μυαλό των «πράσινων».

Η ομάδα του Νίκου Σουργιά πραγματοποιεί ίσως την καλύτερη σεζόν στην ιστορία της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έχοντας καταφέρει να πείσει και τον πιο δύσπιστο στις Αρχάνες ότι φέτος είναι μια χρονιά που το σωματείο μεγαλώνει.

Ο Γιούχτας βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, συμπληρώνοντας τέσσερις συνεχόμενες νίκες (η δύο από αυτές είναι σε κρητικό ντέρμπι) και πλέον απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής έχοντας και μαξιλαράκι δύο πόντων από την δεύτερη θέση.

ADVERTISING

Η διακοπή των Χριστουγέννων και η μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου, άλλαξε τα πάντα στις Αρχάνες, αφού η ομάδα μέχρι τον Δεκέμβριο δυσκολευόταν αρκετά στο σκοράρισμα με αποτέλεσμα να βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία, έχοντας φτάσει μάλιστα και στην ζώνη του υποβιβασμού.

Το πρώτο ματς για το 2023 κόντρα στο Μοσχάτο και η επιβλητική νίκη με 4-0 γύρισε τον διακόπτη για τον Νικο Σουργιά και τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι από εκεί και μετά κάνουν ένα εντυπωσιακό πρωταθλητισμό φέρνοντας την ομάδα στην κορυφή.

Στις Αρχάνες ποτέ δεν σταμάτησαν να πιστεύουν στον έμπειρο τεχνικό και στο ρόστερ της ομάδας παρότι η χρονιά δεν ξεκίνησε καλά με αποτέλεσμα να επιβραβευτούν με τον καιρό, αφού οι τρεις τελευταίοι μήνες στον Γιούχτα είναι ονειρικοί…

ADVERTISING

Το που μπορεί να φτάσει πλέον ο Γιούχτας το γνωρίζουμε όλοι. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο, όμως η ψυχολογία, η εμπειρία σε πάγκο και ρόστερ και ο οδηγός των τελευταιών παιχνιδιών δίνουν την ευκαιρία στις Αρχάνες να ονειρεύονται το πρωτάθλημα!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ