«Τρελό» παιχνίδι στο Μαρτινέγκο και σπουδαία νίκη για Τηγανίτη!

Μια πολύ μεγάλη νίκη κατάφερε να πάρει στο Μαρτινέγκο ο Τηγανίτης επικρατώντας των «κιτρινόμαυρων» με 5-3 για την 17η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ.

19/03/2023 11:30
Β2 ΕΠΣΗ - 17η αγωνιστική - 2022-23

ADVERTISING

Το παιχνίδι ξεκίνησε έχοντας από την αρχή καλό ρυθμό με το Μαρτινέγκο να απειλεί στο 5ο λεπτό με τον Ψαρολογάκη, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Ο Τηγανίτης απάντησε στις ευκαιρίες στο 8΄με τον Ράπτη να πλασάρει και την μπάλα να περνάει άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα στο σκορ στο 17’ με τον Ράπτη να κάνει τρομερή ενέργεια να σουτάρει, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι των «κιτρινόμαυρων».

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν φάσεις και στο 24’ απείλησαν με τον Πασπαράκη, όμως το σουτ του εξουδετερώθηκε από τον τερματοφύλακα του Τηγανίτη. Στο 27ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με τον Κανδυλάκη να σουτάρει και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1.

ADVERTISING

Το γκολ αυτό έδωσε ψυχολογία στον Τηγανίτη, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα του στο 32’ με φανταστική εκτέλεση φάουλ του Βούρδουλα κάνοντας το 0-2. Ο Τηγανίτης είχε ένα καταιγιστικό τέταρτο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο 35’ να σκοράρει και τρίτο γκολ, όταν ο Τοψής άθελα του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-3.

Το απίθανο πρώτο ημίχρονο για τον Τηγανίτη έκλεισε με γκολ στο 42’ όταν ο Ράπτης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-4 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στους φιλοξενούμενους.

Στην επανάληψη το Μαρτινέγκο προσπάθησε να αντιδράσει και στην πρώτη του μεγάλη ευκαιρία κατάφερε να πετύχει το γκολ. Συγκεκριμένα στο 63’ ο Κουτάντος με πλασέ κατάφερε να κάνει το 1-4, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

ADVERTISING

Το γρήγορο γκολ στην επανάληψη έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους, οι οποίοι στο 75’ κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ με τον Πασπαράκη κάνοντας το 2-4. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Πασπαράκης ξανά έβαλε για τα καλά στο παιχνίδι το Μαρτινέγκο αφού στο 76’ μείωσε σε 3-4.

Το παιχνίδι έγινε… ροντέο στα τελευταία λεπτά με το Μαρτινέγκο να πιέζει για την ισοφάριση και τον Τηγανίτη να βρίσκει αρκετούς χώρους για να κλειδώσει τη νίκη. Στο 85ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν κόρνερ, με τον Σπανάκη να το εκτελεί και τον Κανδυλάκη να παίρνει καρφωτή κεφαλιά και να κάνει το 3-5.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης και έτσι ο Τηγανίτης πήρε ένα σπουδαίο διπλό σε ένα… τρελό ματς!

ADVERTISING

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ