Να κάνει το καθήκον του με τον Λεβαδειακό στο «Γεντί Κουλέ»

Ο ΟΦΗ ξεκινάει τα play outs μέσα στο «Γεντί Κουλέ» υποδεχόμενος τον Λεβαδειακό (17:30 LIVE ????????????????????????????????????????) και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί το μίνι πρωτάθλημα.

Μια εβδομάδα μετά το… κάζο στην Λιβαδειά ο ΟΦΗ υποδέχεται ξανά την ομάδα του Γιάννη Πετράκη αυτή τη φορά στο «Γεντί Κουλέ» για την 1η αγωνιστική των play out και θέλει να πανηγυρίσει τη νίκη, όπως είχε κάνει και στο φινάλε του πρώτου γύρου.

Η ήττα από τον Λεβαδειακό την τελευταία αγωνιστική πείσμωσε τόσο τον Βάλντας Νταμπράουσκας, όσο και τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θέλουν να βγάλουν αντίδραση και να πάρουν μια άτυπη ρεβάνς.

ADVERTISING

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Λιθουανός τεχνικός θα έχει ξανά στην διάθεση του τον Χουάν Νέιρα, με τον Αργεντινό να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Εκτός έμεινε ο Τοράλ, ο Φελίπε, αλλά και οι Γρίβας, Σηφάκης, Τζου, Σωτηρίου, Αποστολάκης και Θεοδοσουλάκης.

Στην 20μελή αποστολή για το σημερινό παιχνίδι συμπεριλήφθηκαν οι: Μανδάς, Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Λάρσον, Μπαλογιάννης, Τοράρινσον, Βούρος, Πασαλίδης, Γιοχού, Διαμαντής, Περέα, Ντιουσέ, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Νέιρα, Μπιφουμά, Τσιλιανίδης, Μοσκέρα, Ντίκο, Γκρόνινγκ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ