
Συνεχίστηκε σήμερα το πρωί στο ΒΑΚ η προετοιμασία του ΟΦΗ, για το ματς του Σαββάτου κόντρα στον Λεβαδειακό στη πρεμιέρα των play out.
Στο σημερινό πρόγραμμα επέστρεψαν οι Μπάκιτς, Ντίκο, Περέα, Τοράρινσον και Θεοδοσουλάκης, ενώ πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχεισαν οι Φελίπε, Γρίβας και Σηφάκης, ο Τοράλ θεραπεία, ενώ ο Γιαννούλης απουσίαζε καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.
Το πρωί της Παρασκευής η τελευταία προπόνηση, όπου μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί και η αποστολή.
ADVERTISING
Η ενημέρωση αναφέρει: «Με τους Marko Bakic, Nouha Dicko, Luis Perea και Gudmundur Thorarinsson να επιστρέφουν στο κανονικό πρόγραμμα, συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (18/3) με τον Λεβαδειακό.
Η προπόνηση, στην οποία συμμετείχε κανονικά και ο Γιάννης Θεοδοσουλάκης, περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι.
Ο Jon Toral συνέχισε θεραπεία, με τους Luis Phellype, Φροίξο Γρίβα και Βασίλη Σηφάκη να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης. Από την προπόνηση απουσίασε ο Κώστας Γιαννούλης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.
ADVERTISING
Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (17/3), στις 10:30, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή».