MATCHCENTER

«Φταίω που δεν έδιωξα τον ένα και μοναδικό υπεύθυνο – Αναλαμβάνω τις ευθύνες»

Ένα άκρως δριμύ κατηγορώ άσκησε ο πρόεδρος του Πόρου Γιάννης Ασσαργιωτάκης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα Social Media, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του όπως χαρακτηριστικά τόνισε, ενώ παράλληλα, πρόσθεσε πως φταίει που δεν απομάκρυνε τον… μοναδικό υπεύθυνο της απώλειας των έξι βαθμών.

Στις τοποθετήσεις του, ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης, ανέφερε μεταξύ άλλων, πως εκείνος ευθύνεται που δεν απομακρύνθηκε ο μοναδικός υπεύθυνος της απώλειας των έξι βαθμών μετά την ένσταση της Αγίας Παρασκευής, χωρίς όμως να τον κατονομάσει, ενώ στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις ευθύνες που αναλαμβάνει ο ίδιος, τονίζοντας πως η ομάδα δεν είχε επαρκή βοήθεια τον Ιανουάριο, ενώ έκανε λόγο και για εφησυχασμό.

Ο Γιάννης Ασσαργιωτάκης, στις αναρτήσεις του μετά το την ήττα από το Μοσχάτο (2-0), ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αναλαμβάνω εξ’ ολοκλήρου την ευθύνη για την πτώση της ομάδας. Φταίω, που δεν έδιωξα τον ένα και μοναδικό υπεύθυνο της απώλειας των έξι βαθμών.

ADVERTISING

2ον, αναλαμβάνω την ευθύνη της μη επαρκούς βοήθειας της ομάδας τον Ιανουάριο.

3ον, αναλαμβάνω την ευθύνη του εφησυχασμού στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών.

Αναλαμβάνω επίσης την ευθύνη του κλίματος «έλα μωρέ, εδώ θα πληρωθούμε, του χρόνου πάμε αλλού» και τέλος για μένα, δεν φέρει καμία ευθύνη ο κόουτς, ο οποίος είναι δουλευταράς και οξυδερκής».

Click to Hide Advanced Floating Content