Χατζησαρόγλου: «Ό,τι καλύτερο ο Ζαγοράκης, μακάρι να είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ»

Ξεκάθαρα υπέρ της επιλογής Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ τάχθηκε το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, Γιώργος Χατζησαρόγλου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας εξέφρασε την ευχή να πάρει τελικά το “χρίσμα” για την προεδρία της ΕΠΟ ο παλαίμαχος άσος, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι θα πετύχει στο έργο του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Metropolis 95,5:

ADVERTISING

«Είναι πολύ ευχάριστο ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα είναι τελικά ο επικεφαλής για την προεδρία της ΕΠΟ. Το καλύτερο που θα μπορούσαμε να έχουμε αυτή την στιγμή. Ο Ζαγοράκης θα πρέπει να βάλει ανθρώπους δικούς του και να εγκρίνει αυτούς που θα του βάλουν. Οι πιθανότητες είναι 50-50 αλλά θα πρέπει να συμφωνήσει με τους συνεργάτες. Σε αυτή την θέση, θα πρέπει να έχεις πολιτική ειδικότητα, κάτι που ο Ζαγοράκης την έχει και πολύ μάλιστα.

Θα πετύχει σίγουρα, είναι άνθρωπος που πετυχαίνει σε όλους τους στόχους που θέτει. Είναι μια καινούργια πρόκληση αυτή η σταδιοδρομία που επέλεξε, αλλά είναι χώρος που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, από όλες τις πλευρές. Μακάρι να είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ. Έχει και την εμπειρία, διότι έχει διατελέσει και πρόεδρος στον ΠΑΟΚ. Όλοι ξέρουμε πως μεγαλύτερη εμπειρία από το να οδηγήσεις το…«καράβι» του ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει».

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το grandsport.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.
Click to Hide Advanced Floating Content