Στην Εθνική ξανά ο Μ. Μπάκιτς

Μετά από δύο χρόνια και πάλι.

Ο Μάρκο Μπάκιτς κλήθηκε στην Εθνική Μαυροβουνίου, έπειτα από τις πολύ καλές του εμφανίσεις με τον ΟΦΗ. Συμπεριλήφθηκε, έτσι, στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού για τα ματς με την Βουλγαρία (24/3) και την Σερβία (27/3) για την προκριματική φάση του Euro 2024.

Η σχετική ενημέρωση: «Στην Εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Marko Bakic, εξαργυρώνοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με τα χρώματα του ΟΦΗ.

O 29χρονος μέσος μετρά ήδη 21 εμφανίσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, με την τελευταία του συμμετοχή να είναι στις 27/3/2021 στον αγώνα με το Γιβραλτάρ (4-1) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Δυο χρόνια μετά, βρίσκεται ξανά μεταξύ των επιλογών του ομοσπονδιακού προπονητή ενόψει των αγώνων με την Βουλγαρία (24/3) και την Σερβία (27/3) για την προκριματική φάση του Euro 2024».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χρήστου: «Δώσαμε τα χέρια, αλλά δεν τηρήθηκε η συμφωνία»

Τη δική του θέση σχετικά με το «ναυάγιο» της...

Επιβεβαιώνει η Χερσόνησος: Προφορική συμφωνία με Δημήτρη Σωτηρίου!

Τη μεγαλύτερη ίσως μεταγραφή των τελευταίων ετών στα τοπικά...

Συναντήθηκε με τον Σταύρο Αρναουτάκη ο Ηλ. Κουτσουπιάς

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Ηλίας Κουτσούπιας, που αγωνίζεται στην ιταλική...

Πάει για το κόλπο-γκρόσο με Σωτηρίου η Χερσόνησος!

Μεταγραφική «βόμβα» στα σκαριά φαίνεται να έχει η Χερσόνησος,...